lørdag 8. januar 2011

Kvalitetstid

Kvalitetstid:
Teo på besøk (litt rart å skrive besøk, siden han bor her, men er jo pappadag) en lørdagsformiddag. Musikk på full guffe. To stykk mennesker som danser som to apekatter på stuegulvet. Herlig!

Hun ene ser gal ut, han andre ler. Hun river tak i han, kaster han opp i lufta. Han hyler av glede. Hun sier: "Trodde du jeg holdt på å miste deg nå? Jeg gjorde det, men det er mammas hemmelighet!" Han ler rått, for så og slenge seg ned på gulvet. Hun følger etter. De gærne har det godt!

Jeg skal aldri bli for gammel til å leke!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nåh, høres ut som en perfekt lørdagsformiddag! :D

Monica Jensen sa...

Helt PERFEKT! =)

Anonym sa...

jeg syns du skal poste det innlegget du har slettet jeg. har ikke lest det, men ser begynnelsen på innlegget.

Anonym sa...

Ser også begynnelsen på et slettet innlegg, og håper det ikke er noe alvorlig! :) Veldig sikker på at du er god nok til alt, Monica!

*klem*

Monica Jensen sa...

Ikke så spennende, bare jeg som føler meg som et elendig forbilde for Teo siden jeg verken har utdannelse eller jobb. Søker på alt aktuelt, men det fungerer dårlig. fått jobbtilbud i oslo,men det fungerer ikke med tanke på barnehagen og det faktum at jeg er alene.. utdannelse har jeg ikke råd til å ta nå,for da må jeg selge leiligheten,noe jeg ikke vil,for det er en kjempebra investering....

var bare noen tanker rundt alt det....

Anonym sa...

men får ikke alenemødre masse penger til utdanning da?

Monica Jensen sa...

definer masse ;) ja,de får mer enn andre som utdanner seg, men fortsatt ikke nok til at jeg kunne bodd der jeg bor.. i såfall har jeg gått glipp av noe =/