onsdag 5. januar 2011

Perfect home med jentene

I går hadde Hanne "Perfect Home"-party hjemme hos meg. De har så mye fint, så jeg måtte virkelig ta meg sammen for å ikke bruke penger jeg ikke har å kjøpe alt i katalogen. Endte allikevel opp med et par skatter, og det til en grei pris, da det følger med ganske mange fordeler når man er vertinne =) Gleder meg til å få det i hus!

Noen herlige jenter var på plass i stua mi. Jenter som har hørt/lest om hverandre, men aldri møttes. Nå fikk flere av dem hilst på hverandre, noe jeg synes var veldig koselig =) Vibeke sov over, og selvom det ikke ble så mye tid som ønsket til skravling var det veldig koselig med overnattingsgjest! Det må taes igjen, neste gang med vin ;)

I dag har Vibeke og jeg vært på farten i Oslo. Vi avsluttet det hele med et lite kafébesøk på Grünerløkka. Koselig! Nå er jeg hjemme hos Hanne og Martin en tur. Passer de små mens Hanne er hos legen og Martin er på jobb. Magnus ligger på gulvet og ler og Milla leker med plastelina. Med andre ord; dette går jo rimelig greit for seg. HE HE. Er så glad i de to små barna. Morsinstinktet mitt slår aldri ut på andre barn enn Teo, men hører jeg en av disse ungene gråte så stikker det i hjertet mitt og jeg får nesten lyst til å ta over når Hanne trøster. Haha. Lenge leve hønemor!
Snart skal jeg hente min egen lille luring som koser seg i barnehagen i dag =)

Ingen kommentarer: