tirsdag 4. januar 2011

Tigergutt er ute av buret!

Jeg likte å ha lille tigergutt i "bur" på kveldstid/natten. På den måten har jeg kontroll på han, og jeg risikerer ikke at han snoker i tingene mine mens jeg sover, som enhver annen overnattingsgjest kunne funnet på å gjort...... Nå derimot fungerer dette buret mot sin hensikt, for han kommer seg ut, og det av og til med et brak!
I går kveld kom han tuslende inn på soverommet mitt flere ganger. Stolt som en hane over hvor flink han er blitt til å klatre ut. Jeg klarte ikke annet enn å smile da, og påpeke hvor flink han er blitt, men at det fortsatt er sovetid. I natt derimot hørte jeg han gråte, og jeg gikk som vanlig inn til han. Da satt det en liten og redd gutt på soveromsgulvet sitt. Han hadde nemlig klatret ut i mørket, noe som resulterte i at han falt, som igjen resulterte i at han synes det hele var litt skummelt. Jeg fikk så vondt av han. Så selvom jeg egentlig har bestemt meg for å vente med ny seng til badet er pusset opp, har jeg funnet ut at det får bli ny seng i løpet av uka. Han er klar for det nå (og det er jeg og - jeg er klar for å ligge i senga med han på kveldstid å synge sanger og lese bøker, i stedet for å sitte på det kalde gulvet på utsiden og titte inn gjennom sprinklene)!

Resten av natten har han ligget tett inntil meg. Det er så deilig, for nå har han begynt å ligge rolig, og det er jo bare kos å ha han inntil meg når jeg slipper å bli banket opp! Jeg våknet i dag tidlig at han var ekstremt opptatt av nesa mi, og før jeg visste ordet av det hadde han presset den lille fingeren sin omtrent opp i hjernen min. Jeg snudde meg andre vei, men da hørte jeg "nei mamma", og så kastet han seg over meg og kjørte fingeren opp i hjernen min en gang til. Altså..... Hva skjeeer?

Nå er kosedressene på. Jeg pleier sår hals med te, og lillegutt spiser frokost og drikker melk. Litt avslappende kosetid før det er tid for barnehagen!

Lag dere en fin dag! Det har jeg store planer om å gjøre! =)

8 kommentarer:

syvende far i huset sa...

Det er så fett det sengebildet av han ass:-)

Monica Jensen sa...

Enig :D

Haha, digger kallenavnene du gir seg selv på bloggen min assa :D

AK sa...

Hahaha, nå lo jeg godt! :)
Kasper har også begynt å klatre ut av senga, så vi må og kjøpe ny seng snart.. Han synes det er SÅÅ morro å komme snikende ut på stua etter leggetid.. :D

Så herlig bilde av Teo, fikk en fin start på dagen. :)

Ha en flott dag! Glad i dere!

Monica Jensen sa...

haha,vi har noen luregutter vi, anka <3

takk for en koselig kommentar. gleder meg til å se deg på torsdag :)

kjempeglad i dere og :)

Renate 23 år sa...

Fin blogg du har her :) Den må jeg følge med videre. Jevn gamle jenter med jevngamle barn, sånt liker vi..

http://renatedanielsen.blogspot.com/

Monica Jensen sa...

Så hyggelig at du vil følge meg :) innmari koselig blogg du også har :) Og gratulerer med minstemann :)

Ha en fortsatt fin dag!

Anonym sa...

Nydelie ongen :)) flirer som bare d her.. å ka e d me di ongan å fingern opp i næsa på foreldran?? :D

Ina

Monica Jensen sa...

Takk,synes jeg og :D

Ja,vet du hva - det er tydelivis veldig gøy å dytte en finger inn i både munn,øre,nese og øyne på foreldrene sine :D

Ha en fin dag!