torsdag 28. april 2011

Alenekveld vs. Jentekveld

Som nevnt før så er jo torsdager en av mine barnefri dager. Det har gått over ett år, og selvom jeg setter pris på litt ordentlig alene/vennetid er det alltid like sårt når Teo reiser. Nå har han kommet i en alder der han savner pappaen sin veldig når han er hos meg, og mammaen sin veldig når han er hos pappa. Det merkes, og det er ikke hyggelig - men forståelig. I dag var de her et par timer før de dro videre. Vi satt i sofaen alle tre. Plutselig sier Teo "pappa kose mamma". Eirik ga meg en klem, og Teo legger armene godt rundt halsen våres og sier "mmm". Sukk! Skulle ønske vi kunne gi han den familien han ønsker, men det er dessverre lettere sagt enn gjort... :/

Da guttaboys hadde dratt var planen min sushidate med meg selv, en sjokolade og en jentefilm. Skikkelig jentefilm. Sånn derre smørfilm som man sipper til vet du. Før jeg visste ordet av det gikk planen min over til sushidate hos mamma med hun som tilskuer og skogstur med hun og noen andre familiemedlemmer. 10 minutter senere igjen satt jeg plutselig i bilen på vei til Drøbak for å besøke en venninne. Snakk om forandring i planene! ;)

Så jeg har derfor tilbrakt kvelden min hos Hanne i Drøbak, sammen med Victoria og Marlen. Hyggelig som alltid, så det er ingen tvil om at jeg gjorde det riktige valget! Venninnetid er utrolig viktig for meg!

På veien hjem følte jeg at jeg var på elgsafari. Greit, jeg så ingen elg, men alle trærne på veien så fader meg ut som noen jævla elger. Jeg måtte skru av musikken og virkelig konsentrere meg. Radarblikket mitt sto på ON for harde livet. Phu! Svære, uforutsigbare dyr! Det er ikke akkurat få av dem her ute i skogen..

Jaja, nå runder jeg av med en aldri så liten nattahilsen:
Sov godt, alle tittere!
Takk for at dere tar turen innom!

1 kommentar:

Elisabeth Ingeborg sa...

Aleinetid e viktig! Kjempeviktig! ;)