onsdag 20. april 2011

En fin påskedag!

Meg: Du er bebisen min du.
Teo: Nei, jeg er stor gutt. Og supermann.
....sa han og løp av gårde med et kåndkle som kappe!

Jeg hadde rett, dagen i dag har vært herlig. Så lenge han ikke rekker å kjede seg går dagen som en drøm. I dag har det vært full fart fra morgen til kveld, noe vi begge liker. Vi har besøkt farmoren hans. Vi har spist is. Vi har vært på Østfoldbadet og svelget minst 10 liter med klorvann. Vi har kjørt skikkelig fort i vannsklier. Vi har hoppet. Vi har gjort et forsøk på å svømme - litt mer under vann enn over. Vi har også hatt selskap av Matilda, kusinen til Teo på 10 år, noe som har vært kjempekoselig!
Vi har hatt det veldig gøy!

Å ha det morsomt fra morgen til kveld kan slite ut den beste. Ved å si den beste mener jeg selvsagt både Teo og meg ;) Han sover, og sovnet nok før jeg rakk å si natta. Jeg sitter godt plassert i senga, og har verken rukket og spist ordentlig middag eller tørket bort sminken som så tydelig er gnidd rundt i ansiktet mitt etter dagens bading!

En fin påskedag! ♥

Ingen kommentarer: