søndag 24. april 2011

Er jeg vanntett?

Etter middagen på terrassen i dag (igjen; jeg elsker at det er vår) fant jeg ut at det var på tide med en vårvask (årsvask) av terrassen. Må slå til når det humøret er på plass. Det samler seg opp en del groms og sand i løpet av vinteren, og det ville jeg ha bort. Jeg hentet vannslangen til Teo sin store glede. Først sprutet jeg og han kostet bort vannet. Deretter fikk han lov å sprute.....


Jeg fant fort ut at de nye converse-skoa mine ikke er vanntette foråsiresånn. Rampen gliste til meg og løp mot meg med hageslangen. Flaks at jeg løper fortere enn han. Selvom jeg skal ikke si noe annet enn at jeg ble klissvåt. Han har en tendens til å overraske meg.


Det utviklet seg fort til årets første vannkrig, og både han og jeg var ganske så våte når krigen var over. Jeg måtte jo ta igjen. Det ble mye morro ut av en ellers så kjedelig terrasse-vask! Vi er vanntette, begge to, så her er vannkrig lov - alltid - bortsett fra på parketten!

3 kommentarer:

Véronique sa...

Så fin terrasse dere har :)

Anonym sa...

Så gøy med vannkrig! :D

Monica Jensen sa...

Veronique: Takk, jeg er fornøyd med den. Akkurat passe stor :)

Tonje: Ja,det var veldig gøy. Blir nok ikke siste gangen ;) bra med dere?