onsdag 13. april 2011

For et liv!!

Jeg må ærlig innrømme at husmortilværelsen begynner jeg å få litt nok av. Nå om dagen skjer det svært lite i livet mitt, og sånn har det vært en god stund. Jeg kjeder meg rett og slett. De som kjenner meg godt vet at det værste jeg vet er å kjede meg. Det må skje ting for at jeg skal ha det bra å være lykkelig!

Høydepunktet i livet mitt er Teo. Det vil han alltid være. Ingen betyr så mye for meg som han. Allikevel er jeg et voksent menneske, ikke bare en mamma, og livet mitt trenger mer innhold. Jeg trenger å gjøre noe som gjør meg glad. Jeg trenger å lære nye ting, utfordre meg selv og gjøre noe annet enn å traske dag ut og dag inn her hjemme. Når høydepunktet i uken er å trekke visdomstannen,for da har jeg endelig noe å gjøre på dagtid, forstår du at det er ille! Da jeg jobbet 100% følte jeg til tider at døgnet hadde for få timer. Nå føler jeg vel heller på det motsatte.

I dag har jeg gjort litt av hvert, men når alt er ferdiggjort før klokken halv 11 på formiddagen føles resten av dagen uendelig lang. Jeg har vært på en svært hyggelig påskefrokost i barnehagen. Jeg så ikke så mye til sønnen min, han var mest opptatt av å løpe rundt med gutta,men jeg fikk skravlet og tatt en kopp kaffe med Kristin (mammaen til Ludvig),og det var jo veldig hyggelig! Jeg dro rett fra påskefrokost til jobbintervju. Jeg følte det gikk bra. Nervøsiteten tok ikke overhånd, jeg var meg selv og jeg svarte ærlig på alle spørsmål. Om de føler jeg er den rette får tiden vise. Jeg velger og ikke tro eller håpe for mye i fare for å bli skuffet. Jeg har også gjort husarbeid,og vasket badet for fjerde(!) gang denne uken. I tillegg har jeg vippa steiner i hagen...


....og hatt store planer om å male på terrassen. Den planen gikk rett i dass,for jeg kommer ikke langt uten en malekost. Så det blir morgendagens prosjekt! Jada, man må jo finne på noe. Jeg har også fått sett opptil flere episoder med "Linni", og blitt enda mer skremt på tanken på og eventuelt få meg en samboer igjen en gang i framtiden. Jadaa,så.. Action i hverda'n...

Det jeg kan si er at dette er en jobb jeg tror ville vært midt i blinken for meg. Det vil gå en del utover min alenetid. Altså, det vil bli jobbing på veldig mange av mine barnefrie dager, men det er viktig å trives i jobben sin og da må det gå på bekostning av noen andre ting. Så lenge det kan kombineres med Teo og barnehage, og i tillegg være en jobb som motiverer meg, gjør meg glad og utfordrer meg så kan overhodet ikke jeg klage. Kryss fingrene for meg**

Nå skal jeg lage ferdig middagen før jeg henter Teo. I dag står jaktgryte på menyen. Husmor vettu!!

1 kommentar:

Inger-Elisabeth sa...

Krysser fingrene for jobben, dette går nok bra, du er så flink:) Leser bloggen din flere ganger daglig, er bare veeldig dårlig på å kommentere:( Masse lykke til angående jobben, skal krysse alt jeg har. Klem