søndag 10. april 2011

Hei!

Det er endelig vår. Så etterlengtet! Det har derfor blitt andre prioriteringer i helgen enn blogging. Jeg har tilbrakt helgen min ute fra morgen til kveld. På dagtid med Teo. På kveldstid med Live. Barnefri helg ble ikke helt barnefri allikevel. Når man er innstilt på barnehelg er det vanskelig å snu helt om på instillingene sine!
Tannverken begynner endelig å slippe taket. Ny runde i morgen. Da skal visdomstannen trekkes. Jeg har spist sinnsykt mye i helgen, slik at jeg har et lite lager for de kommende dagene ;)

Nå nærmer påsken seg og Teo og jeg skal kose oss i fjorten hele dager. Vi skal besøke familie, badeland og ekeberg. Kanske vi også får tatt oss en tur til Drøbak for å besøke noen av mine venninner.
 Kjede oss får vi nok ikke tid til =)
Nå skal jeg ta med meg tekoppen ut på terrassen. Snart leke med Teo. Herlig søndag!

Blogglisten
Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

Ingen kommentarer: