lørdag 16. april 2011

Hiv og hoi!

I dag har vi kost oss i Oslo. Selveste Kaptein Sabeltann (han ekte) hadde invitert alle barna som ønsket å komme til et supershow på Aker brygge. Takket være bloggleser Tonje fikk vi også med oss denne gledelige overraskelsen. Tusen takk for tipset!
Søsteren min og mamma ville gjerne bli med. Superkos. Det er ikke så ofte vi gjør sånne ting sammen. Litt over tolv sto vi og trippet på dørstokken deres. Klare som to egg. Der måtte vi derimot stå og trippe i over en halvtime. Søsteren min er 17 år vet dere. Ting tar ekstra dritlang tid i den alderen. For å gjøre en lang historie kort ankom vi Aker brygge 5 minutter før showet var over. Jeg, med verdens dårligste samvittighet ovenfor lillemann, slang han på skuldrene mine og kastet meg fram i folkemengden. Den gutten skulle få se kaptein sabeltann om det så var det siste jeg gjorde. Heldigvis fikk han et par glimt av han, og han fikk være der da de sang den beste sangen av dem alle "sjørøverne kommer". Vi får heller ta oss en tur til Kristiansand slik at han får sett han skikkelig ordentlig.

Når det er sommervær og kaptein sabeltann på aker brygge sier det seg selv at det er sinnsykt mange mennesker der. Alle restauranter var proppfulle, lekeplassen (som forøvrig må ha krympet?) var stappfull av unger, og det var rett og slett ikke plass til oss noe sted. Må legge til at det var go'stemning på lektern også,og hadde jeg ikke hatt med meg lillegutt hadde jeg sittet godt plassert der nede med en kald øl i hånden.. Vel, en annen dag =) Uansett.. Vi fant ut at det var best å komme oss bort fra aker brygge. Vi endte derfor opp på St.hanshaugen (der mine foreldre har vokst opp - vårt favorittsted i byen). Der koste vi oss med pizza og lillemann fikk løpt litt fra seg på haugen.

Tross en noe stressende dag (for ja, det har det vært), har vi kost oss. Vi avsluttet dagen våres med noen rolige timer hjemme hos mamma. Nå sover den nydeligste gutten jeg vet om søtt i sengen sin og jeg sitter i sofaen og kjenner at rockefoten har lyst til å danse. Man (eller jeg) blir litt ekstra sosial når våren glimter til. Vel, i kveld får jeg derimot kose meg i mitt eget selskap! =)

Var du på kaptein sabeltann i dag? Kan jo hende du så meg. Jeg var hun stressa jenta med hestehale og olajakke som løp rundt der med en 2åring på armen ;)

4 kommentarer:

Véronique sa...

Så kjedelig at dere fikk dere med kun slutten av showet :(

Ha en fin kveld!!!!

Klem!

Smykkas sa...

Det høres ut som både et pes og koselig. Synes jeg ser deg når du brøyter deg vei for at lillegutten skal få se Kaptein Sabeltann.

Du får holde rockefoten i ro til en senere anledning.

Klem

Monica Jensen sa...

Ja,det var veldig synd :( Men men, ikke noe å gjøre med det nå. jeg får gjøre det godt for han ved en senere anledning!

Ha en fin kveld du også, Veronique :) klem

Monica Jensen sa...

ps: Han var heldigvis veldig fornøyd med å ha fått sett kaptein sabeltann i det hele tatt :D