torsdag 7. april 2011

Jeg føler meg fresssssh!

Nei, jeg gjør ikke det vet du. Jeg har allikevel gjort et lite forsøk i håp på å føle meg det. Klokken 18 i ettermiddag, etter to døgn i senga, fant jeg ut at nok er nok. "Tannverk eller ei. Jeg trenger en dusj, jeg trenger å ha på noe sminke, for nå er jeg drittlei av meg selv!"
 Så nå har jeg gjort akkurat det. Jeg har tatt meg en lang dusj. Jeg har sminket meg. Jeg har tatt på meg klær. Halleluja. Om jeg har noen planer for kvelden? Neida. Absolutt ingenting. Jeg skal sitte her hjemme i sofaen og føle meg fressssh - alene! Av og til skal jeg gå bort til kjøleskapet og se på all maten jeg har der. Maten som ser så god ut, men som jeg ikke får lirket inn i min munn. Tidenes slankekur da, dere!

Jeg prøvde meg på en liten smakebit i stad. Bare en bitteliten bit. Jeg lirket den inn i munnen og det svei verre enn verst. Jeg svelget den hel fordi jeg ikke orket tanken på å tygge den. Au! Det var en sjokoladebit. Man må jo prioritere riktig vet dere. Den sjokoladebiten koser seg alene i magen min nå. Jeg angrer overhodet ikke på at det var en sjokoladebit jeg fikk i meg!

Skulle tro noen hadde kappet av meg arm og bein sånn som jeg sutrer, og så er det bare tannverk. Bare tannverk som har spredd seg til hele kinnet og nedover halsen. Sukk. Når skal den slippe taket? Jeg er lei av å sutre som en liten jente. Jeg er jo trossalt en stor (og meget tøff) jente. Jeg har derfor bestemt at jeg er bra i morgen. Ikke bedre, men helt bra. Jeg skal trosse smerte (om den er der) og leve som om jeg hadde den minst vonde munnen på denne planeten! Okda, har jeg like vondt som i dag kaster jeg meg kanskje ikke over svære hamburgere, knekkebrød, osv - men jeg skal ut - jeg skal leve livet. Det føler jeg nemlig ikke at jeg gjør når jeg ligger en hel dag i senga. Jeg har aldri følt meg mer udugelig, for å være helt ærlig!
Nei, nå får jeg runde av her. Jeg har viktige ting å gjøre. Nei, jeg har ikke det vet du... Er jo lov å late som ;)
Farvel, tittere! Ha en fin torsdag. Det er sol. Jeg vil grille med gode venner. Jeg vil spise biff. Mmmm....mat!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ernærings messig kan jeg foreslå smoothies. Det er næring og kaldt, noe som pleier å hjelpe på betennelser. Det fungerte som en drøm da jeg fjernet mandlene i jula. Ta et eple,en god dose frosne jordbær, noen biter banan, isbiter og noen ss eplejuice og smoothie it up. Det er utrolig godt!!
Anbefales!!

Monica Jensen sa...

Takk,det var et godt tips :) Skal kjøpe inn til det i morgen :)

Véronique sa...

Du er pen snuppa :)

Kan jeg få kroppen din????

Du er smashing!!!!!

Ha en fin dag!

Klem!

Monica Jensen sa...

Ååå,så søt du er, Veronique! Takk for en veldig hyggelig kommentar!

Hmm.. Jeg tipper jeg hadde sett passe dum ut uten en kropp,så der må jeg dessverre si nei :/ ;)

Ha en super helg! Stor klem

Anonym sa...

Hvor er buksen kjøpt? Åssen ser den egentlig ut?

Monica Jensen sa...

Hehe,litt vanskelig å ta bilde av seg selv :D

Den er kjøpt på carlings.. er en baggy levis jeans.. Husker ikke akkurat hva den heter,men jeg ELSKER den :)