onsdag 13. april 2011

Jeg har en hemmelighet..

Jeg er ganske beskjeden når det kommer til meg selv og matlaging. Jeg kan gjerne si at jeg ikke har peiling på hva jeg driver med på kjøkkenet, men da er jeg selvsagt ikke ærlig. HE HE. Sannheten er at jeg faktisk er ganske flink til å lage mat. Faktisk! Dere som eventuelt har noen invendinger på dette kan sende meg en mail. Jeg prøver å holde et visst husmor-image her. I og med at det er det jeg er, en husmor....

 Jeg er ingen gourmetkokk. Så langt skal jeg ikke strekke det, men jeg er langt fra en fiasko på kjøkkenet. Når det kommer til smaken vel og merke - og det er jo den som betyr noe?

Hvordan det ser ut er en helt annen ting.... Her en dag lagde Teo og jeg pannekaker. Jeg forstår ikke helt hvordan jeg fikk det til, men det var ikke snakk om at pannekakene lå lag på lag på tallerknen. Det så heller ut som jeg hadde tatt løpefart og kastet pannekakene så hardt jeg kunne ned på tallerknen. Jeg fikk meg en god latter når jeg sa til Teo "mmmm,se mamma har lagd gooode pannekaker!".

Live og jeg var en dag litt fysne,og vi endte opp med å snoke i restematen fra dagen før. Da hun så maten var reaksjonen hennes "mmm,det ser godt ut. Det ser ut som noe som er tygd og spyttet ut igjen!" Jeg lo så jeg holdt på å dævve. Jeg vet jo selv at maten min ikke alltid ser like delikat ut. Da hun fikk smake på den sa hun noe annet da ;)

Så, sånn mellom oss; jeg er flink! Eller rettere sagt, jeg kan hvis jeg vil ;)

Bake, det er derimot en helt annen sak....

Det var dagens skryt! :P
Husmor vettu!!

3 kommentarer:

EMøA sa...

Syns du var flink til å lage mat jeg, når jeg bodde hos deg.. flink til å variere i matveien og var ikke redd for å prøve ut nye ting..

Phoebe sa...

Åååh, pannekaker er jo såå godt! Alt for lenge siden jeg har spist det, så da tror jeg det blir pannekaker til frokost i dag. Takk for tips :-)

Monica Jensen sa...

Jeg elsker pannekaker :D så enkelt og greit,og så godt ;)