mandag 25. april 2011

Lyder på soverommet.

For at jeg skal sove må jeg enten ha på musikk eller ha total stillhet. Med andre ord er snorking i øret mitt veldig fyfy (selvom jeg har hørt rykter om at jeg snorker selv....).

I går kveld da jeg la meg fant jeg lille luring i sengen min. Det hender ofte at han sniker seg inn der på kveldstid etter jeg tror han har sovnet. Da ligger han på "sin" side i sengen min og koser seg. Jeg orker ikke stresse med det, for foreløpig er det bare koselig at han ligger der. Om han sover bedre inne hos mammaen sin er jo det bare bra!

Vel.. Da jeg skulle legge meg i går hadde jeg en kar liggende ved siden av meg som snorket som bare det. Han kunne lett blitt tatt for å være en overvektig mann på 50+. Denne karen var derimot sønnen min på 2,5 år.. Fordelen er at det er litt lettere å vippe han over på siden. Han fant til slutt roen, pustet som en normal 2åring, og jeg fikk stillheten jeg trenger for å sove.. Trodde ikke små barn snorket?
Nå, en del timer senere, er vi begge uthvilt. Vi venter besøk. Vi skal ha pannekakelunsj med venner av oss begge som bor her i Tomter. Koselig!

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Hehe, dei kan snorke masse dissa små! Ej he en liten gut og en herremann på kvar side av mej som snorka. Og gubben klaga på at ej snorka og. So du kan tenke dej DET koret :p

Monica Jensen sa...

Haha, ja, da kan jeg tenke meg det er orkester ja :D Jeg hadde nok blitt gal ;)
"Godt" å høre at det ikke bare er min junior som snorker :)