søndag 10. april 2011

Oslo + Sol = Kos ♥

I dag ble det plutselig en veldig spontan bytur. Jeg ringte min søster, og før vi visste ordet av det satt vi i bilen på vei innover til Oslo. Målet var Frognerparken, og frukt og saft var pakket med i sekken. Vi fant ut at vi ville kjøre gjennom byen for å se på søndagslivet. Da vi passerte Aker brygge la vi merke til en haug med brannbiler. Og en haug med unger. Med andre ord var dette noe som måtte være midt i blinken for Teo.
Det var litt skummelt, men veldig spennende. Endelig fikk Teo møte Brannmann Sam.

Vi møtte også på denne karen - og; ellers takk.
Etterhvert endte vi opp i Frognerparken. Vaffelmannen var på sin faste plass, og alt var fryd og gammen. Både liten og stor koste seg. Det var deilig å løpe rundt på lekeplassen i bare hettegenser. Det var deilig å kjenne varmen i lufta. Det var deilig å se en liten gutt smile fra øre til øre.

Da klokken bikket 18 var det på tide å dra hjemover. Magen begynte å romle og leggetid for minstemann begynte å nærme seg.
- Nå skal vi snart hjem å spise mat, Teo. Vi skal snart dra.
- Ja, spise mat. Bare leke littegrann først.
Han var med andre ord ikke lei etter opptil flere timer der ;)
Vakre gutten min ♥

Bare en liten avsporing:
Se, Isabelle, jeg er høyere enn deg! Der fikk vi dokumentert det én gang for alle ;)
Nå er kinamat spist, besøket mitt har dratt hjemover, luringen sover søtt og jeg slapper av før leggetid. Jeg har alltid vært et typisk B-menneske. Dødssliten om morgenen og i mitt ess på kveldstid. Den siste tiden har det derimot snudd litt. Det er litt lettere å komme seg opp om morgenen, men på kveldstid er jeg helt ødelagt. Det passer forsåvidt best med tanke på Teo sine rutiner, så jeg kan jo ikke klage. Det er bare litt uvant å være dødsliten klokken 21.

Dette har vært nok en fin dag! God natt, alle sammen! =)
Klem fra meg**

4 kommentarer:

Véronique sa...

Kjempe fine bilder :)

Masse lykke til hos tannlegen i morgen :)

Klem!

Elisabeth Ingeborg sa...

Jeg sier bare en ting...Våren er fantastisk :)♥

Monica Jensen sa...

Veronique:
Tusen takk - det trenger jeg,føler jeg ;)
Ja,ble flere blinkskudd av yndlingen min :) klem

Elisabeth Ingeborg:
HELT ENIG :D

Smykkas sa...

Dette må jo ha vært helt eventyrlig for den vesle prinsen din.

De små har mye mer energi enn oss voksne mange ganger.

Klem