lørdag 23. april 2011

Påskeaften og påskesyken!

Hei tittere,
I går kveld lagde jeg et blogginnlegg som jeg fort fjernet. Det var bare et langt innlegg om hvor dårlig jeg var og hvor synd det var på meg. Jeg kom fort på at det var ikke synd på meg. Det var jo trossalt selvforskyldt. Dermed ble det slettet. Det holder egentlig med at jeg syntes synd på meg selv! Vel, noe sier meg egentlig at den såkalt "selvforskyldte fyllesyken" ikke var så selvforskyldt allikevel...

I dag startet dagen bra. Jeg våknet av at en smørblid gutt var klar for barnetv. Etter en rolig start hjemme tok vi turen til ekeberg for å møte bestefar/pappa. Teo rei på hest for første gang!! Klamret seg litt fast i mammaen sin på veien, men det gikk overraskende greit. Jeg tror jeg var hakket mer ivrig enn han faktisk ;)
Vi matet også sauser, geiter og griser. Stor stas til det plutselig sa stopp....

Plutselig ble lillegutt fryktelig pjusk. Feberen kom krypende og den neste timen satt han bare på fanget mitt og koste. Vi ringte til mamma og meldte avbud til familiemiddagen, og nå er vi hjemme i Tomter igjen. Det blir en rolig kveld. Bare Teo og meg ♥ For litt siden kastet han opp utover hele sofaen, dyna si og meg. Omgangsyken er nok på besøk. Herlig!

Nå håper jeg han snart blir frisk og rask igjen. Jeg henger kanskje ikke alltid med i svingende når han er i sitt ess, men det er allikevel mye mye bedre å se Teo hyper som en duracellkanin enn en liten gutt som ligger rett ut på sofaen under dyna.

Han har hatt en sykdomsfri vinter. Heldigvis. Så dette var nok en runde med sykdom vi måtte regne med at kom snart. Jeg står klar med kald klut, spybøtte, tempen og febernedsettende. Så får vi bare krysse fingrene for en bedre form i morgen!

Ønsker dere en nydelig påskeaften - uten spy og dritt (bokstavelig talt)**

(Skrev dette blogginnlegget for et par timer siden,men det gikk i glemmeboka før jeg fikk publisert det)

1 kommentar:

mammaKine sa...

GOD bedring til lille søte!
Mathias sine sko har han fått av tanten sin, med skodilla, så jeg aner ikke hvor de er kjøpt. Jeg roper ut hvis jeg finner det ut :-)
Lykke til i natt, håper det hvertfall blir litt søvn på dere! Klem fra meg!