tirsdag 19. april 2011

Påskegrillings

Skal jeg prøve å få lurt inn ordet påske i hver eneste innleggstittel gjennom hele påsken...? ;)

Her i hus nytes det i hvertfall at det er så fint vær. I går ble Teo hentet tidlig, og vi tok turen til Ski for å handle inn litt god matt. Jeg hadde et stort behov for grillmat, så grillmat ble det. Ytrefilet, salat og potetsalat ble kjøpt inn - kalkunpølser til minstemann. Like etterpå dukket det opp et par stykker på døren min som var klare for å grille med oss. Godt selskap er aldri feil!
Dette ble faktisk den første grillingen på min terrasse. Teo og jeg prøvde oss litt i fjor, men tydeligvis kan ikke jeg skryte på meg at jeg er grillkongen,for det gikk ikke så bra. Det kan du lese om her. Denne gangen gikk det derimot kjempefint, med litt hjelp. Vi koste oss, både med maten og med søling av vann. Endelig kan man søle med vann igjen, til luringens store glede! =)

Vi ble sittende ute å skravle til klokken bikket 22. Da var det godt å forflytte seg inn i sofaen. Det er kanskje sommervarmt på dagtid, men ikke på kveldstid - enda!

Nå skal jeg snart forville meg ut i sola igjen. Må nyte den mens den er her!

Ingen kommentarer: