torsdag 21. april 2011

Påskevin med vinninnir

En god stund nå har mamma spurt om hun kan låne Teo en natt. Det er så hyggelig når hun spør om hun kan låne han, enn at jeg må spørre om hun kan passe han. Uansett.. Siden jeg har barnefri stortsett annenhver helg har jeg så og si aldri behov for barnepass over natten. Det har vel derfor gått et par måneder med spørsmål om når hun kan få låne han litt.. I dag skal hun få låne han!! =)

Teo og jeg har nå tre uker for oss selv, og da klarer jeg å låne han bort én natt til mormor. Hun kommer hit og de skal kose seg her, noe Teo gleder seg veldig til. Han har nevnt en del ganger for meg i dag at mormor kommer hit og skal passe han. Om han vet helt hva det innebærer spørs, men det finner han fort ut av. Han er liten mammadalt nemlig, så det er ikke alltid bare bare å være borte fra mamma, men samtidig er han en mormordalt. Jeg tror det går bra jeg! =)

Jeg skal ta turen innover til Oslo. Stine og jeg skal sove over hos Kristine, og gjøre akkurat som vi ønsker i dag. Sola skinner. Kanskje det blir årets første utepils/vin?

Uansett; Gla påsk! Kos deg!

3 kommentarer:

Véronique sa...

Kos deg masse med barnefri i kveld :)

Teo kommer nok til å storkose seg med mormor i kveld :)

Ha en fin skjærtorsdag!!!!

Klem!

Anonym sa...

Kos deg masse med en frikveld! :)
Supermann har det nok morro sammen med mormoren!

Stor klem

Smykkas sa...

Her kjenner jeg meg igjen, for jeg spør også om å få låne mine barnebarn. Det er altfor sjelden de spør om barnepass.

Nyt frikvelden og fortsatt god påske.

Klem