søndag 24. april 2011

Phu..


Omgangsyken eller ei, det varte ikke så lenge. Siste runde med dusj,vasking og vaskemaskin var rundt midnatt i går. Deretter sovnet han og våknet frisk og rask i dag tidlig. Tør jeg håpe at det er over? Han spiser og er i sitt vanlige ess, så jeg tør og påstå at han er det. Heldigvis.

Sola skinner og vi begge to er rastløse. Han er kanskje frisk, men hvem vil ha en unge på besøk som for få timer siden spøy opp magesekken sin? Det blir nok en rolig dag, om vi vil det eller ei. Jeg får ta ting i Teo sitt tempo, og se an om han faktisk er så frisk som han virker. Man vet jo aldri med sånne små. Det går raskt fra frisk som en fisk til dødssyk, og omvendt.

Ellers har jeg kink i hele kroppen i dag tror jeg. Det føles i hvertfall sånn. Eirik kom hit sent i går kveld for å hjelpe litt. Jeg følte nemlig at jeg måtte være på flere steder på en gang,og det går jo ikke. Han og Teo tok derfor sengen min, og jeg lå på madrassen til Teo på soveromsgulvet mitt. Jeg har nå erfart at den madrassen er verken brei eller lang (som den ser ut når luringen ligger på den). Prøvde jeg å snu meg havnet jeg på gulvet, strakk jeg ut beina lå de en halvmeter utenfor madrassen. Om jeg har sovet godt? Gjett selv ;)

Jaja, sånne runder kommer dessverre når man er foreldre. Mange sånne runder. Heldigvis varer de ikke så lenge av gangen! Nå skal vi finne på noe lurt.. Ett eller annet.. Vi er rastløse.. Teo og jeg!♥

Ha en fin 1.påskedag!!
Klem fra Teo og meg**

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Å være sjuk e ikkje kjekt. Men med dei små så går det veldig fort over, merkelig nok!
Får håpe dokke kosa dokke idag, friske eller ei! :)

Monica Jensen sa...

Ja,heldigvis. Tipper han er 100% frisk igjen i morgen :) Han var så og si det i dag og,bare litt pjusk på morran :)
Vi har hatt en fin dag. Håper dere har hatt det samme :)