torsdag 28. april 2011

Sommerfugler vs. ørner


Jeg får sommerfugler i magen når jeg tenker på morgendagens bryllup. Man kan jo bare forestille seg hvilke ørner som flakser rundt i magene til de snart nygifte.

Nå er ikke akkurat jeg i "giftemodus", så bare tanken gjør meg både svett og småkvalm. Man må virkelig være forelsket, og ikke minst tøff, for å gifte seg inn i det sirkuset der. Jeg skal ha på tv'en i morgen, for i likhet med tydeligvis alle er jeg også spent på kjolen, seremonien, bryllupsløfter og hele sulamitten! Så får vi krysse fingrene for at ingen tryner (eventuelt svimer av som jeg garantert ville gjort), og at begge sier JA på rette tidspunkt.

Gåsehud får jeg nok uansett!
Bare 23 timer og 12 minutter igjen.. VG teller ned for oss!

Skal du se på bryllupet? ♥

5 kommentarer:

Renate sa...

Klart jeg skal se på bryllupet! Er i skikkelig giftemodus selv jeg da. Går bare å venter på å vinne i lotto, slik at det lar seg gjøre..

Veronica:o) sa...

Tror kanskje ikke kommentaren jeg skreiv ista ble lagret.. Hmm.. Men jeg skal jobbe i morgen, men har satt bryllup på opptak.. Gleeeder meg! Og jeg kommer nok til å se det i noen repriser i løpet av kvelden/helgen også! Skulle ønske det var jeg som sto der og sa "ja" i en nydelig kjole.. Ikke til William da men.. :P Kate kan få han :)

Monica Jensen sa...

Renate: Kan nok hende jeg hadde vært i mer giftemodus om jeg hadde hatt kjæreste. Men akkurat nå er det så langt fra min virkelighet. Håper dere får drømmebryllupet en gang, lottovinner eller ei :)

Veronica: Har ikke sett noen annen kommentar,så den har nok ikke blitt lagret nei :/ ja,blir koselig. vedder på jeg sikkert feller en tåre eller to også :)

Anonym sa...

Ingen planer om å se noe bryllup her, nei! :p
Har egentlig aldri hatt noen drøm om å gifte meg selv heller, så det er sikkert det som spiller inn på den manglende interessen min på å se bryllup på tv :)

Monica Jensen sa...

Tonje: hehe,godt å se en som ikke er OVERIVRIG pga bryllupet :) Jeg har enda ikke skrudd på tv-en,så man kan kanskje ikke kalle meg overivrig heller ;)