torsdag 14. april 2011

Tannløs torsdag!

I dag var tid for ukas andre runde i denne stolen:
Føler jeg har vært mer enn nok hos tannlegen den siste tiden. Det viste også den bittelille regningen jeg fikk med meg hjem når jeg dro derfra i dag - to tenner mindre.

Jeg fikk med meg tannen min hjem. I en skattekiste. Teo har bedt meg åpne munnen fem ganger om dagen de siste dagene slik at han kan få ta en titt på tannen som ikke er der. Nå fikk han se tannen. Ingen tvil om at gutten ble fascinert. Han la den på gulvet og tråkket på den. For det er jo det tannlegen har gjort. Trekke og tråkke er jo nesten det samme ;) Nuvel, han kan ikke forstå alt!

Ellers har Teo og jeg kost oss i Oslo hos pappa/bestefar. Der ventet påskeegg fra oldemor. Mmm.. En del lek og morro ble det også, og jeg dro derfra med en overgira fornøyd gutt. Det tok dog ikke lange tiden før han sovnet i bilen, og da var han så slått ut så det var bare å bære han i seng så snart vi kom hjem. Egentlig er dette en barnefri dag for min del. Det er fast hver torsdag. Nå er derimot Eirik på en velfortjent guttetur, så derfor blir det mamma&Teo-tid i stedet!

Helt ærlig, torsdager er faktisk den barnefri dagen jeg har størst behov for. Det er godt med den ene hverdagen i uken hvor jeg ikke trenger å tenke på middagslaging, kveldsstell og legging. Jeg koser meg jo selvsagt med Teo, og så mye jobb er det jo ikke, men jeg merker at jeg er litt ekstra sliten i dag. Det kan godt være fordi jeg har en del vondt i munn også. Hvem vet.. Men det blir tidlig senga på meg. Jeg vil være opplagt til en turbohelg med luringen =)

Så nå avslutter jeg med å ønske dere en god natt!
Klem fra meg**

3 kommentarer:

Tina sa...

Hahaha, tråkke på tanna.. Skjønner'n godt jeg!
Håper tann/ikke tann problemet blir bedre nå. Selv trekt 4 av dem, ikke godt, men veldig godt etterpå :)

Renate sa...

skulle ha vært hos tannlegen jeg også, men det er for dyrt rett og slett. ( nå skal det også sies at jeg lider av tannlegeskrekk så kan hende det har litt med saken å gjøre ) :P

Begynner vel å bli så mange år siden at jeg har sluttet å telle.. off

mammaKine sa...

Uff. Jeg kjenner jeg grøsser bare jeg ser bilde av tannlegestolen. Jeg har tannlegeskrekk til tusen! Søte Teo som tråkket på tannen, hehe.
God helg, klem fra meg!