fredag 29. april 2011

Tårer i natten

Klokken er langt over sovetid. Jeg får ikke sove. Det er fire uker siden jeg sist hadde ordentlig barnefri, sånn en hel helg, og det er derfor uvant og ikke ha lille luring pustende tungt ved siden av meg i sengen.
Jeg savner å susse han god natt før jeg selv sovner.
Jeg savner å holde den søte bløte hånden hans.
Jeg savner han så sinnsykt!

Han storkoser seg hos pappaen sin. Det vet jeg. Jeg er så glad for at han har en så snill, god og kjærlig pappa. Det fortjener han!

Kanskje jeg er litt ekstra sentimental nå siden jeg er sliten. Her ligger jeg i hvertfall i sengen, og tårene triller som bare rakkern. Folk kan lire av seg "du er heldig som får den alenetiden for deg selv, fast, annenhver helg! Så heldig du er!". Dette er gjerne mødre som ikke er alenemødre selv. Men vet du hva? Jeg føler meg aldeles ikke heldig! Det å være borte fra og savne det kjæreste man har annenhver helg er ikke så fryd og gammen som det kanskje ser ut. Det er ikke noe man ønsker, det er noe man . Er du fulltidsmamma, altså at du bor sammen med barnefaren, kan du også få alenetid. Det gjelder bare å samarbeide med samboeren din og avtale med han, men da får du det fordi du ønsker det - og det er da det er deilig!

Jeg får se han i morgen. Jeg har allerede avtalt med Eirik at jeg skal hente i barnehagen (da slipper også Eirik å stresse hjem fra jobb). Nå kan jeg nesten ikke vente!
Betydningen elske har fått en helt ny mening. Dette slår alt!

2 kommentarer:

Muffylove sa...

Huff, nu bynner nu æ oxo å gråte. syns noe av det mest skremmende med alenemor tanke er akkurat det der,at annen hver halg,jul,påske osv skal man ikke få være med gullongen.. :/ Så du har så rett så rett.... Å dette var absolutt ikke en oppløftende komentar :S Sorry! Tror at i morgen når du skal være alene må du kose deg litt xtra,ta litt xtra vare på deg sjøl ;) Ha en fin helg!

Anonym sa...

Håper du fikk sove til slutt, og at du koser deg med henting i barnehagen i dag! :)