tirsdag 26. april 2011

Tirsdagskos!

Våre gode venner, Live og Jesper, er endelig tilbake fra Spania. Det feiret vi med grillings hjemme hos oss. Superkos å sees igjen. Det føles ut som de har vært borte en liten evighet, samtidig føles det ut som vi så dem i går - da vi endelig fikk se dem igjen!

Jesper og Teo krangler og leker som søsken. Teo er som en liten irriterende lillebror, da han storkoser seg når han ser reaksjonen til Jesper når det kommer til alle hans "stunts". Jesper viser at han blir irritert, og det trigger rampen i min sønn enda mer. Det går en kule varmt i ny og ned, og vi mammaene får slitt ut stemmene våres og brukt ordet "nei" en hel del, men de er jo også gode venner. Heldigvis.
De kan hvis de vil, og leker godt sammen. Det er når magen romler eller sengen kaller at det gjerne blir trøbbel. Da i form av erting, skriking og generell krangling. Da er da vi roper i kor "det er fantastisk å være mamma, eller hva?", og så ler vi. Hva annet kan vi gjøre? ;)

Det viktigste er at vi alle fire har det gøy sammen. Og det har vi. Vi har alle fire blitt veldig trygge på hverandre, og det er like sannsynlig at du finner Teo i Live sitt fang og Jesper i mitt fang som omvendt. Det liker vi! Nå er det bare å telle ned til "familieferien" vi skal ha i juli.. En uke i et sommerparadis blir fantastisk!

2 kommentarer:

mammaKine sa...

Hihi, så koselige bilder :-) Høres akkurat ut som min Mathias og hans kompis. God klem!

Monica Jensen sa...

Hehe, er vel typisk unger tenker jeg :D
Ja, søte bilder. De hadde et godt øyeblikk der ;)
God klem tilbake <3
PS: gleder meg til å se bilder av håreet ditt :)