lørdag 16. april 2011

Vinneren er trukket!

Det ble visst en dag på etterskudd, men nå har jeg endelig fått trukket én vinner. Det var mange påmeldte, noe som er veldig gøy, og jeg skulle gjerne delt ut en til dere alle. Da hadde derimot jeg blitt blakk, så med mindre jeg vinner i lotto blir det bare en jeg deler ut i første omgang! ;)
Den heldige vinneren av en herb chopper fra Tupperware er Silje Bjørnstad. Gratulerer så mye, Silje! Flaks for oss så vet jeg hvor du bor. Så vi kan avtale nærmere hvilken dag det passer at jeg leverer den! =)

Stor klem fra påskeharen**

2 kommentarer:

Silje Bjørnstad sa...

Weee!!! Så kult!!! Bare send meg en melding eller noe du, er hjemme de første tre dagene neste uke og uka etter påske ;-) Tuuusen takk!

Smykkas sa...

Gratulerer til den heldige vinneren. Skjønner hun er kjempeglad.

Klem