fredag 6. mai 2011

Action i Tomter

Ikke nok med at den lokale matbutikken ble tatt i å selge hasj (er det muuulig lissom??), så er "mitt" jorde blitt invadert av folk. Folk som er på utkikk etter tomt til sitt nye hus. Det blir sikkert litt uvant og plutselig ha naboer på høyre siden, men samtidig så er det ikke noe annet enn positivt at Tomter blir et mer populært sted å bo! Så hurra for det!

Noe annet jeg roper hurra for er min nye pysj. Jeg har aldri vært et pysj-menneske, men når jeg kom over denne pysjen på nettet måtte jeg bare ha den. Søt??

Fryktelig lett å ta bilde av seg selv på denne måten forresten.. Jeg har litt for korte armer!

Plutselig har jeg fått øynene opp for vintage-stilen som herjer i butikkene. Jeg drømte meg bort i flere plagg på Kappahl i går. De har faktisk vanvittig mye fint i butikken sine, både til voksne og barn. Tips til dere med små jenter; ta en titt på de nye vintageklærne de har fått inn. Jeg sukket meg nesten i hjel når jeg så dem. Noe så nydelig!

Nå skal jeg straks hoppe ut av pysjen (ja,jeg har bodd i den i hele dag), hente Teo og så skal vi videre til Veronica og ungene borti gata. De har bedt oss på hjemmelaget pizza og vi gleeeder oss :)

Ha en fin fredagskveld. Det skal vi ha ♥

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja den synes jeg var flott, hvor har du fått tak pysja hen a?

Monica Jensen sa...

Pysjen er bestilt på HM sin nettside :)

Phoebe sa...

haha, er det seriøst mulig? Ble den lokale matbutikken tatt i å selge hasj? Herre gud! hehe :-)

Pysjen var kjempesøt! Jeg er helt avhengig av å sove i pysj. Får ikke sove uten, selv om det er aldri så varmt ute