mandag 9. mai 2011

Bittelitt frustrert...? ;)

Her en dag dukket det opp en regning i posten min på ikke mindre enn åttetusen kroner. Åttetusen kroner for kommunale avgifter. Dette var i tillegg en betalingspåminnelse på en regning som skulle vært betalt i mars. Jeg er ganske sikker på at jeg hadde husket en regning på åttetusen kroner, men allikevel slo ikke tanken meg om at dette kunne være en feil....

Jeg fyrte selvsagt opp på alle plugger, og pådro meg både stiv nakke og vondt i hodet. Ikke nok med det gikk jeg rundt i leiligheten og kjeftet som bare rakkern. Verandadøren var så klart åpen for anledningen, og etter at jeg hadde roet meg ned hørte jeg at naboen og familien var samlet på terrassen deres - rett over min. Great!

Senere på dagen tok jeg meg en prat med naboen, bare for å høre om han hadde noen anelse om hvorfor jeg hadde fått den i posten - og ikke minst om han også hadde fått en. Han mente det ikke ga noen mening og skulle undersøke litt for meg. Jeg har en veldig snill nabo!

I går møtte jeg han utenfor. Han hadde funnet ut at det var på grunn av badet mitt, og at dette ikke var noe jeg skulle betale. Han spurte om jeg kunne komme opp med regningen til han, så skulle han ta seg av det. Det var jo selvsagt ikke noe problem, og jeg takket for hjelpen. I stad skulle jeg levere regningen. Jeg hadde glemt i farten mitt lille utbrudd, som man tydelig kunne se på selve fakturaen. Herlig!

På fakturaen - på HELE fakturaen - står det: Ring kommunen på mandag å hør hva FAEN dette er for noe!!!!!!!!!

Jeg gruer meg plutselig litt til å levere den til naboen jeg.... Han må jo tro jeg har noen anger management problemer! Det har jeg ikke altså. Jeg har bare veldig lite lyst til å betale åttetusen kroner som jeg ikke eier.... Heh!

Klem fra pinlig-berørt-over-egen-oppførsel-men-skylder-på-PMS!

3 kommentarer:

Kristine sa...

Hahaha! Nå lo jeg godt! Akkurat sånn er jeg også! Kan trøste deg med at jeg i januar (tror jeg) kjeftet opp en stakkar som hadde mistet hannhunden sin. På det tidspunktet var jeg så sinna på alle løse hannhunder, siden tispa vår hadde løpetid og hannhunden hans iherdig prøvde å pare seg med henne. ARGH!

Stakkars mann. Jeg hadde en øks i hvert øye og var aldeles ikke nådig. Etterpå ringte jeg ham og ba om unnskyldning... ;0)

Renate sa...

off da. sånt er ikke noe gøy. Du skulle virkelig sett meg da jeg gang-på-gang fikk regning fra en kabeltv-leverandør som jeg IKKE var kunde hos. Tror jeg aldri har banna og skriki så mye over telefonen til denne mannen. Vi holdt på 1 1/2 år før de gav seg. Prøve å true med inkassokrav osv osv. Men faen heller! jeg stod på mitt, og det lønte seg ;)

Monica Jensen sa...

Kristine:
Hehe! Fort gjort å hisse seg opp da, og godt man ser etterpå at man kanskje overdrev litt.
Nå kjeftet riktignok ikke jeg på noen i dette tilfellet. Jeg bare gikk rundt i leiligheten og klikket høylytt for meg selv - med døra oppe :)

Renate:
Ja,det gjelder å stå på sitt i slike saker. Man betaler da ikke mer enn nødvendig. Regninger har man nok av uansett :)