torsdag 19. mai 2011

Duste bil!

For omtrent ett år siden hadde jeg samme innleggstittel. Gliset av en bil jeg har liker å se meg irritert. For det er nettopp det jeg blir hver gang jeg svinger på rattet og hører ulyden den lager. Da gjelder det å skru radioen på maks styrke og tenke happy thoughts.

Etter jobb i går svingte jeg innom en kompis av Eirik. Han er mekaniker. Min faste mekaniker. Han har vel fikset alt på den i løpet av de tre årene jeg har hatt den... For et røverkjøp!! Han satte seg bak rattet og vi kjørte en tur. Han skulle høre på denne ulyden som daglig irriterer vettet av meg. Vi kom fram til at hele bilen bare er en stor ulyd. Så i dag etter jobb skal jeg innom jobben hans og høre hvor mye dette kommer til å koste.. Flaks at jeg daglig fiser penger! Bil koster, men for min del er det en absolutt nødvendighet, så jeg får prøve å ta vare på den - selvom på nåværende tidspunkt frister det mer å mishandle den med et brekkhjern.....

Irritert, sa du? Egentlig er jeg mer frustrert...

Ellers har Teo funnet ut hva han skal gjøre for å få mammaen hans til å smile når hun lager morske-ansiktet sitt. Han ser på meg og sier "mamma gjør sånn", og så lager han tidenes morskeste ansikt. Ser jeg virkelig så morsk ut asså?! Da er det vanskelig og ikke le. Jeg liker det,for det er akkurat da jeg virkelig trenger å smile. Det er jo så mye deiligere å smile!! Det er godt med en gledesspreder i hus på dårlige dager :)

Tror kanskje jeg bør ta med meg Teo på verkstedet etterpå jeg... Så får jeg bare nistirre på han når André forteller meg at absolutt alt på bilen er ødelagt... *Happy thoughts*

Ingen kommentarer: