lørdag 14. mai 2011

En hilsen herfra på en sommerdag i Mai..

Det ble ingen kinotur i går. I stedet kom Live hit, og vi lå lettere henslengt i hver vår sofakrok og dyttet trynet vårt fullt av godteri. Det er jo fredag, da er det lov. Vi hadde jo trossalt nettopp sett den ekte magen til Dorthe Skappel (utrolig bra gjort av henne,hun viser at ingen er perfekte,og at det er mye man kan skjule med klær - og godt er det!), og dermed unnet vi oss sjokolade i store mengder med god samvittighet. Man finner vel alltids en unnskyldning for å nyte litt sjokolade.... :)

"Litt lei meg.." "Såå sliten.." "Det er helg.." "Det er sommer.." "Har ikke spist det på en uke..." Ja, dere kjenner dere kanskje igjen?

Live og jeg har alltid vært så flinke der. Til å overtale hverandre til å spise sjokolade altså.. Vi startet omvendt, vi laget en "pakt" om å holde oss unna sånne ting. Det ble til at pakten ble snudd til at vi alltid finner unnskyldninger for hverandre til å spise litt snop.. Viljestyrke? Nei, det eksisterer ikke her tydeligvis! ;)
Klokken ble ganske mye og Live sov derfor over. I dag våknet vi til barnelatter. Trampolinen i hagen var satt opp og naboguttene var samlet i hagen for lek og morro. Live og jeg tuslet ut på verandaen og begge kjente et voldsomt savn etter våres smågutter! Heldigvis har forhåpentligvis sommeren mange solskinnsdager i år, slik at gutta våres også får boltret seg i hagen :)
-og hvis ikke så har vi uansett en herlig uke i Spania som venter på oss!
Nå skal jeg ta en liten besteforelder-visitt. Mamma og alle søsknene hennes med følge er i Dublin i helgen. Kusinene (+ fetter) og  meg har derfor lovt at vi skal passe på bestemor og bestefar mens de er borte. Det er synd man ikke kan slå to fluer i en smekk - altså at de fikk lov å være på samme sted nå. Det er jo nå de virkelig trenger hverandre, og det merkes sårt på både bestefar og bestemor. Det blir derfor en tur hjem til bestefar for deretter å ta en tur til bestemor. Mellom dem to er det virkelig ekte kjærlighet. Jeg blir helt rørt over kjærligheten de viser for hverandre, selv i en alder av 85 år.
De møttes for veldig mange år siden i London. Bestemor bodde der og bestefar var der med jobben. I går fortalte bestemor meg dette: "Fra første sekund jeg så han så elsket jeg han. Jeg har aldri følt sånn kjærlighet for en person jeg ikke visste hvem var. Det er ikke mange som kan si det om mannen sin etter så mange år, men han er den flotteste mannen jeg noen gang har sett!" :)

I kveld får jeg noen venninner hit. Det ser ut som det blir ost, kjeks og vin. Senere på kvelden blir det en liten tur ut i Ski i det fine været. Jeg gleder meg. Det er alltid så kos med slike jentekvelder :)

Nyt dagen. Sola skinner. Det gjør noe med humøret altså♥

Ingen kommentarer: