lørdag 14. mai 2011

Gjesp..det kommer seg!

Når man har hundre tanker i hodet sitt til enhver tid så blir man litt sliten. Den dagen har jeg i dag, sånn halvveis uten grunn egentlig. Jeg føler meg helt ødelagt.
Vel, det er en følelse jeg får legge på hylla. Jeg får nemlig to venninner på besøk om en halvtimes tid. Da skal jeg være dusjet, stearinlysene skal være tent, ost og kjeks skal stå på bordet og jeg skal smake på kveldens første glass med vin. Men først må jeg støvsuge.

Jeg prøvde meg på en ettermiddags-powernap. Bare for å få bort hodepinen og føle meg litt freshere. Det hadde ca null effekt. Det hadde vel heller motsatt effekt. Vi satser på at formen kommer sammen med sminken og kveldens antrekk. Og om den ikke gjør det så kommer den helt sikkert på plass så fort snuppene sitter godt plassert i sofaen min! :)

4 kommentarer:

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Søt blogg, nydelig sønn du har:)

Du får kose deg masse i kveld!

Klem Anette

Pia sa...

Ha ha, power naps gjør ting verre;)

Anonym sa...

Kan du vise bilde av kveldens antrekk?

Monica Jensen sa...

Anette:
Tusen takk for det :) Ha en fin dag! Klem tilbake

Pia:
Ja, det slår aldri feil. Allikevel lærer jeg aldri :P

Anonym:
Nå er klærne av,men kan få tatt et bilde ved en senere anledning :)