tirsdag 10. mai 2011

Godt&blandet - søtt,salt og syrlig!

Du har rett, dette blir et innlegg som kommer til å handle om litt av hvert. Godt&blandet! ;)

1. På tross av at Teo bæsjet på do første gang i en alder av fire måneder har ikke interessen vært tilstedet når det kommer til doflying etter det. Ved et par anledninger har jeg satt han på do, men det ender bare med at rumpa hans treffer toalettvannet og han er dermed ferdig med å tisse. Jeg kan skjønne han deeer! Nuvel.. Nå er plutselig sperren brutt. I dag fløy han nemlig uten bleie gjennom hele formiddagen. To ganger løp han til meg å sa at han måtte tisse. To ganger sto han på krakken sin foran doen og tisset I DO! Null uhell! Alle hjerter gleder seg - i hvertfall mitt :)
2. Dere har kanskje fått med dere at bestemor har vært på sykehus en stund? Hun har virkelig vært syk, og hele familien har gått med skuldrene opptil ørene og bekymret seg. Jeg følte på meg at det kom til å gå bedre, og jeg så fram til å besøke henne utenfor sykehusets hundre vegger. Heldigvis har det gått rette veien. I dag har nemlig Teo og jeg vært og besøkt henne på sykehjem. Det var godt å se hun lyse opp av synet av Teo. Han delte ut suss - til oldemor sin store glede :)

3. Teo og jeg har hatt en kosedag i dag. Uten barnehagen og stress. Bare kos! Vi har besøkt bestemor/oldemor, tatt en liten tur innom mamma/mormor sin jobb, og resten av dagen har vi tilbrakt hos Linda, Mathias og Emil. Der var vi en hel gjeng samlet. Det var bading. Det var solslikking. Det var grillings. Herlig! På ettermiddagen kom min kusine, Pernille, på besøk. Vi koste oss med sushi :)
4. ....Hovedgrunnen til denne kosedagen er fordi det blir en liten stund til neste gang muligheten byr seg på en hverdag. I morgen starter jeg nemlig på jobb. Det er kun et vikariat som varer ut mai, men det er bedre enn ingenting, og det er en god start. Så de neste tre ukene er jeg resepsjonist ett eller annet sted på Nesodden. Lang reisevei, men det er ikke en 100% stilling, så derfor går det fint med tanke på barnehagen. Ønsk meg lykke til. Jeg grugleder meg :)

Nu skal jeg miste noen hjerneceller ved å se på paradise hotell. Jeg så min første episode av det i går, og irriterte meg grønn over alle deltakerne - så derfor har jeg funnet ut at jeg må fortsette å se på det. Jeg har så innmari lite å irritere meg over om dagen sånn ellers, lissom.... 
Ha en fortsatt flott aften, tittere!! :)

3 kommentarer:

Camilla sa...

Lykke til med ny jobb i morgen, Monica :)

Hanne sa...

Gratulerer så masse med jobb! Håper det gir deg flere muligheter framover :) Lykke til!
Og koselig å høre at det går bedre med bestemoren din :)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, begge to :)