tirsdag 17. mai 2011

Gratulerer med dagen!

17. mai er litt av en dag. Du starter dagen med å tre på deg en bunad som veier flere tonn. I tillegg skal du ta på alle disse sølvsmykkene, som både stikker deg og passer på at du nesten ikke får puste. Om det ikke er nok så skal du traske rundt i bunadsko en hel dag, svette og ha store problemer med å få gått på do. Jeg er helt utslitt jeg!

MEN.....
...Samtidig er 17. mai en dag der man møter ukjente, kjente og kjære. Det er en dag full av glede. Det er barnas dag, der både is og pølser skal gå ned på høykant. Det er en dag da utallige ballonger skal bli sendt opp til himmelen. Det er en dag da alle du ser rundt deg smiler. Sånnsett er det vel årets koseligste dag?
 I år feiret Teo sammen med både mammaen og pappaen sin. Litt hos mammas familie og litt hos pappas familie - sammen, vi tre. Da storkoser luringen seg! Vi har vært på farten fra morgen til kveld, og vi har virkelig hatt en fin dag! :) 17.mai har gått fra morsomt til fantastisk etter jeg ble mamma. Ingen tvil. Det er så gøy å se han glede seg over toget, musikken, alt livet og festlighetene!
På tross av at det har vært en herlig dag er det litt godt å kjenne på nå at det er ett år til neste gang. Hvertfall akkurat nå ;) Beina mine verker, og all morroa kan gjøre den beste utslitt. Det merker jeg nå her jeg ligger som et dråg på sofaen. Bunaden kastet jeg av meg i det vi kom hjem i kveld, og når jeg endelig fikk lagt meg ned på sofaen var det nesten en orgasmisk følelse. Haha. Da er man sliten i beina asså!
Håper dere har hatt en like bra dag som oss! Og dere; gratulerer med dagen ♥

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine dere er! :)

Hvilken bunad er det du har? :)

Monica Jensen sa...

Takk,Tonje! :) Den er fra oppland! Hadde dere en fin dag?

Anonym sa...

Åh, da skal jeg google den! Så så fin ut! :)

Ja, vi hadde det kjempe fint! Tog, leker på skolen her, og masse god mat! :)