lørdag 7. mai 2011

Jeg smiler :)

Dette har vært en fantastisk dag med mine kjære!! Den beste dagen på lenge, uten tvil. At sola har varmet og støtt høyt på himmelen har gjort dagen helt perfekt! Jeg lener meg derfor tilbake i sofaen nå med et stort smil om munn :)
Vi har storkost oss i byen med Live og Jesper. Latteren og smilet har vært tilstede på oss alle fire gjennom hele dagen. Vi har spist lunsj på brygga. Vi har sett på sjørøvershow. Vi har hoppet i hoppetårn. Det var virkelig liv på Aker brygge i dag!

Litt mellom alle morsomheter har vi opplevd litt flauser også. Eller jeg. Det følger vel med? ;) Jesper og jeg måtte på do å tisse. I siste liten ville Teo være med. Se for deg Kaffebrenneriet på Aker brygge. En bitteliten kafé, med verdens minste toalett - og så ser du for deg meg og to små gutter. Kaos? Jada. Da jeg sitter godt plassert på do finner lille luring ut at han vil ut. Åpner man den døren ser absolutt alle i sjappa deg sitte på do. Jeg gjorde derfor alt i min makt for å holde den døren lukket, samtidig som jeg tisset. Multitasking? Oh yes. Det endte med en hysterisk ramp som absolutt måtte ut akkurat , en stresset mamma som sto med buksa nedpå knærne og tviholdt på døra - og Jesper da, som sikkert sto der i sjokk. Haha. Da vi endelig kom oss ut døren, ferdige eller ei, tittet de 25 personene som sto utenfor bort på meg med et skeivt smil om munn. Noe sier meg at de har hørt kaoset som har pågått inne på do. Jeg laget et høyt "phu", lo litt nervøst og dro med meg småguttene ut av kafeén. Det har aldri vært så stressende å gå på do noengang før, tror jeg! ;)

Etter noen timer på Aker brygge dro vi videre til Grünerløkka. Der ventet enda mer morro. Jeg hadde glemt hvor morsomt det er å være på tivoli!! Vi tok de tøffe karusellene. De for store barn. Altså, de karusellene som verken er beregnet på små barn eller Monica på 23. Først kjørte vi fly. Teo syntes det var helt greit. Litt kjedelig. Jeg tviholdt meg fast i både flyet og Teo. De gikk jaggu høyt. Deretter skulle vi prøve oss på Twister/virvelvinden. Den går ganske fort, så jeg var litt skeptisk, men jeg tenkte: "Jeje, det er verdt et forsøk. Blir det grin,så blir det grin!" Rett før den startet kom tivolikaren bort til meg. Han ba meg holde godt fast i Teo,og sa at han stoppet med en gang hvis Teo ble redd. Til min store overraskelse ble det null grin under selve turen. Han bare ropte av glede "kjøre fort, mamma - weee!". Da det hele derimot var vel overstått ble det litt sutring,for han ville kjøre mer. Da var jeg både skjelven og kvalm, så det ble med den ene turen. Tenk at en 2åring er tøffere enn meg.......

Like etterpå sa vi hadet til Live, Jesper og Silje (som møtte oss på Grünerløkka), og så dro vi videre opp til pappa. Der ventet beste og oldefar/farmor og bestefar på oss også. Vi grillet og spilte fotball. Vi ble der til sent på kveld. Da var både luringen og jeg klare for å komme oss hjem etter en lang, men herlig dag!! :)

Jeg føler meg som verdens heldigste. Takket være Teo! ♥
Jeg kan klage (eller tømme mitt hjerte) over rampestreker og trass, men det er ingen tvil om at det er mest kos. Så mye latter og kjærlighet som følger med et barn kan ikke forklares.
Jeg storkoser meg som mammaen til Teo! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hørtes ut som en perfekt lørdag for liten og stor! :)
Så tøffe gutter dere har, hvor gammel er Jesper? :)

Monica Jensen sa...

Dette ser jeg at jeg har glemt å svare på :) Han fyller 4 år i dag faktisk :D