fredag 13. mai 2011

Krøll på linja

Som dere kanskje har lagt merke til har det vært litt trøbbel på blogspot-linja. Jeg har derfor ikke fått kommet inn på bloggen min, og nå ser jeg også til min fortvilelse at de siste innleggene mine har blitt slettet. Det var synd. Mange innlegg jeg lager betyr mye for meg, da jeg åpner meg selv veldig i flere av dem, så det var dumt!

Her går dagene som før, sånn mer eller mindre. I dag har jeg tilbrakt dagen min på jobb og vært noen timer på sykehjemmet hos Bestemor. Jeg har også vært og spist sushi med Eirik og Teo (vårrull til minsten). Hittil en koselig og fin fredag. Nå føler jeg meg helt skutt, men beina skal ikke på bordet riktig enda. Etter en dusj skal jeg møte Live i Ski. Blir det kino mon tro? Jeg må i såfall kaste meg rundt! :)

Ha en fortsatt fin kveld - med eller uten bloggtull!

Edit to add: Yes, innleggene er tilbake igjen!!! :)

2 kommentarer:

Kristine sa...

Grrr - mye som har blitt borte på bloggen, ja... Hmf. Får håpe det dukker opp igjen etter hvert?

Smykkas sa...

Det som forsvant hos meg, er dukket opp igjen. Håper det samme skjer hos deg.

Klem