onsdag 11. mai 2011

Kvalm, forbanna og trist

Jeg klikket meg inn på VGnett i dag. Overskriften stakk i hjertet mitt. Gutt (13) holdt fanget i hundebur, drept og begravd i sement. Da jeg leste resten kjente jeg tårene presset på.

Jeg blir så ubeskrivelig forbanna, kvalm og lei meg når jeg leser om sånt. Hvordan kan noen mishandle et barn, og påføre det slik smerte - både psykisk og fysisk. Hvordan kan en far gjøre noe sånt mot sin egen sønn? Det er for meg helt ubegripelig!

Det er snakk om en stakkars, uskyldig, redd liten gutt. Jeg får bilder jeg ikke ønsker i hodet mitt. Det er mildt sagt helt forjævelig!! Jeg håper av hele mitt hjerte at pappaen (som forøvrig ikke fortjener "tittelen" sin) og stemoren får som fortjent. At de siste årene deres blir så forferdelige at de har mer lyst til å gnage ut sitt eget kalde hjerte enn å leve!

Stakkars lille gutt. Hvil i fred!

22 kommentarer:

Beate sa...

Samme gjorde jeg her på morran, og det var ikke mye koselig lesing .. Er helt grusomt, jeg fatter ikke hvordan folk klarer å få seg til å gjøre sånne grusomheter mot uskyldige barn. Og hvor er omgivelsene i sånne saker, siden det ikke blir oppdaget på så mange år?? Jeg håper virkelig samme skjebne om ikke værre skjer disse menneskene. Måtte han endelig få lov til å hvile i fred, stakkars lille gutten!

Henning Ørke sa...

Helt enig dette er så groteskt, og at dem har trua søskena til og være med på dette er jo bare til og grine av, håper dem får livstid uten mulighet til redusering av straff selv om ingen straff for dem brunger gutten tilbake igjen.

Hvil ifred

Anonym sa...

Jeg vet fyfaen eg kjenner tårene presser på. Håper faren og stemoren råtner i helvette!!!

DanF sa...

blir helt målløs når en hører/leser slike horrible ting, som du sier kvalm, forbanna og trist er vel egentlig ikke dekkende?

håpet er at disse "foreldrene" vil få det helvetet de fortjener når de blir satt i fengsel!!

Anonym sa...

En ting er at det finnes folk nok som er så syke i hodet til at de er i stand til å gjøre noe slikt. En annen ting er at dette ikke har blitt oppdaget. Noen må jo ha forstått at ting ikke var som de skulle, og bare gitt blaffen i det :(

Stine Camilla sa...

Ja jeg er helt enig. Hvordan i all verden kan noen gjøre noe sånt mot et annet mennesske, et barn?!?! Hva slags verden lever vi? Hvorfor skjer det? Hvorfor er det ingen som merker at noe er galt??? Jeg fatter ikke at vi ikke har større sikkerthet rundt barna våre i form av at man faktisk reagerer hvis barn ikke kommer på skolen etc. Det er bedre å reagere en gang for mye enn en gang for lite! Men det er jo ingen sikkerhet rundt barn eller dyr, så lenge det er ditt eget er det omtrent fritt frem. Det er rett og slett helt for jævlig. Dessverre er det altfor mange barn som har en forferdelig hverdag med foreldre som heller skulle ligget 10 fot under jorda enn å ha verdens viktigste oppgave. Jeg blir så lei meg av å lese tragedier som dette. Dessverre skjer det bare oftere og oftere. Håper disse menneskene får en streng straff slik at de aldri aldri kommer ut i samfunnet igjen. Barnemisbrukere er heller aldri særlig populære i fengsel. Godt er det. ..Hvil i fred stakkars gutt..

Anonym sa...

Fy faen, jeg har ikke ord !! Jeg ble forbanna da jeg leste dette. På toppen av det hele nekter faren straffeskyld. Han og stemoren kan ikke være noe annet enn noen rendyrkede psykopater. Sperr de inne for livstid, uten noen mulighet for benåding.

Anonym sa...

Har så sykt lyst å personlig pine foreldrene så de dør av SMERTE. Unnskyld ordbruket mitt, men blir så jævli forbanna på sånne folk!!!!!

Camilla sa...

Fy faan at et går an!
Jeg synes det er veldig synd at søskenene hans ikke sa i fra til politiet eller til noen på skolen..
De måtte jo skjønne at dette var galt! Slev om e ble truet med juling selv, så kunne de ha sagt ifra til noen..

Hvil i fred lille gutt<3

Anonym sa...

Hvordan kunne dette skje?? Ble han ikke savnet på skolen? At søsteren ikke hjalp ham?! Hun var da gammel nok! Kappe fingrene en etter en langsomt til "foreldrene" i offendligheten!!! Tror neppe at dette ville skje så mange ganger til når folk skjønner hva dem venter når de misshandler barn! Hvordan kan vi oppdage å hjelpe slike barn? Jeg føler meg så hjelpeløst og maktløst. Stakkers lille gutten :-( Når jeg ser på bilde til lille gutten har jeg lyst å ta rund ham å si til ham at alt blir bra snart. Nå må han ikke lide noe mer.

Anonym sa...

Det er utrolig mange mennesker som ikke skulle hatt barn i det hele tatt. Mange steder i midt-Østen myrder de jo barna sine når de ikke adlyder sine foreldre. Kan forøvrig ikke tenke meg hvor jævlig denne gutten må ha hatt det. Når ens nærmeste torturerer en til de grader, da må det gjøre et dypt og grusomt inntrykk på en.

Anonym sa...

Words fail me..

Anonym sa...

Det eneste som er bra, er at det skjedde i USA,- foreldrene får nok den straffen de skal ha. Her i landet ville de sluppet ut igjen altfor raskt.... Noen ganger er strenge straffer helt på sin plass.

Anonym sa...

DISSE SOM HAR GJORT DETTE SKULLE VÆRT DREPT OFFENTLIG STEINET SKUTT.DET E RHELT GROTESKT OG FORFERDELIG STAKKARS LITEN GUT MÅ HAN HVILE I FRED.MÅ DE SOM HAR GJORT DETTE BRENE I HELVETE DET ER HELT FOR GJÆVLIG.

RoyalGard sa...

Jeg ble bare sikkelig trist!

Anonym sa...

Dødsstraff ??? NEI !!! Et helvete innenfor fengselsmurene passer bedre. Barnemishandlere er faktisk lavest rangert innenfor fengselsmurene og vil bli levende måltavler. Her er det ikke for hvermannsen å ta saken i egne hender, la udyrene ta udyrene.

Anonym sa...

Helt forferdelig....:(

Camilla sa...

Uff, jeg gjorde det samme.. logget inn på VG, og ble helt stum når jeg leste overskiften.

Det er f*** meg ikke mulig!! Jeg forstår bare ikke... jeg forstår virkelig ikke at det er overhodet mulig å gjöre noe slikt, og spesielt mot sitt eget barn! Det finnes ikke ord.. jeg håper og ber at det finnes noe som heter karma, slik at "faren" virkelig får den straffen som han fortjener! Man kan jo lure på hvorfor den biologiske moren ikke var på besøk, at naboer ikke så noe, skolen osv...

Hvil i fred, lille gutt, og beklager at du kom til en sånn forj***lig råtten far og mor.

Anonym sa...

Har klikket på overskriften mange ganger uten og orke å åpne den,gjorde det til sist.Det er forferdelig å lese dette,ingen ord kan dekke det. Jeg er far til to jenter på 9 og 11 år.BLir så....

Anonym sa...

det her er eksempel på det styggeste, ondeste og vondeste mennesklig natur kan utføre.. Det er faktisk noe av det verste jeg har hørt om.. Når jeg hører om slikt spør jeg alltid Gud om det virkelig finnes tilgivelse også for disse gjennomsyret onde menneskene.. MEn så tenker jeg at slike mennesker kommer aldri til å søke om Guds tilgivelse, de dyrker ondskap.. Utilgivelig er det

Anonym sa...

Dessverre skjer jo slik misshandling også nærmer oss. (Ref til Christoffer-saken)
Kanskje på sin plass å gjennopplive "nabokjærringa" som Gro Harlem Brundtland snakket om i en nyttårstale noen år tilbake. så får vi som blir iaktatt av nyskjerrige nabokjærringer tåle det i troen på at det kan hjelpe andre til å få ett bedre liv. Som Arnulf Øverland skrev
Du må ikke sitte trygt i ditt hjem
og si: Det er sørgelig, stakkars dem!
Du må ikke tåle så inderlig vel
den urett som ikke rammer deg selv!
Jeg roper med siste pust av min stemme
Du har ikke lov å gå der og glemme!

Kristine sa...

Det er nesten ikke til å tro at noen kan gjøre slikt mot barn! Ufattelig!