søndag 22. mai 2011

Livet måles ikke i antall åndedrag vi tar, men ved steder og hendelser som tar pusten fra oss.

Planen var egentlig å spørre naboen om de kunne ha på babycallen slik at jeg kunne få tatt meg en joggetur. Aldri spurt dem før, men jeg tipper egentlig at de hadde sagt ja til det. Deretter tittet jeg på stearinlysene som blafret på stuebordet og regnet som silte ned ute. Ville jeg virkelig ut ? Alltid en unnskyldning..
Da måtte jeg veie mellom den dårlige selvfølelsen min og været. Å være slank og trent er nemlig ikke det samme, og sommeren nærmer seg med stormskritt og kroppen skriker etter litt trening. Det har ikke akkurat hjulpet at jeg har vært hektet på sjokoladekakerøre den siste tiden(!) Jeez, snakk om å forberede kroppen på sommer og lite klær!


Vel, det ble ikke joggetur. I stedet ble det en lang dusj og husarbeid. Nå skal jeg straks krype under dyna. I kveld prioriteres søvn bestemte jeg meg til slutt for. Det kjenner jeg at jeg virkelig trenger for å være klar for en ny uke!

Sov godt ♥

       "Jeg vet ikke hvor jeg skal, men jeg er på vei."


PS: Jeg har lest ordtak på nettet i kveld og kost meg med det. Nerd, sa du? Hihi!

Ingen kommentarer: