mandag 16. mai 2011

Man merker det ikke før man setter seg ned

Når jeg først er i siget er jeg effektiviteten selv. Jeg er en såkalt multitasker og klarer å gjøre hundre ting på én gang. Det er kanskje en av fordelene med å være jente..? Eller ulempe om du vil ;) Gutta slipper jo unna med så mye, siden de klarer maks å gjøre en ting om gangen!

Anyroad.. Timene på jobben løp av gårde. Deretter var det henting i barnehage og handling. Da vi kom hjem fikk vi besøk av nabogutten. Mens han og Teo lekte vasket jeg leiligheten (en skikkelig topp til tå-vask, det trengtes), og etterpå spiste vi alle tre middag. Det er så hyggelig nå som Teo har kommet i riktig alder til å ha med folk hjem. Her står verandadøren åpen omtrent hele tiden, og naboguttene kommer og går som dem vil :)
Nå setter jeg meg ned for å hvile for første gang i dag. Det er først da man merker at den sofaslitingen var etterlengtet. Jeg må ikke bli sittende for lenge, for da kommer jeg meg ikke opp igjen. Skjorter må strykes og morgendagens klær må finnes fram. Jeg nekter å stresse meg i hjel i morgen tidlig :) I tillegg har jeg endelig fått ordnet meg en drill og en handyman. Det vil si at veggene mine får pynt på seg i løpet av kvelden. Herlig!

Hvis vi ikke "sees" før morgendagen ønsker jeg dere alle en kjempefin dag! Når jeg ser på værmeldingene skjønner jeg at de har helgardert seg, for det er meldt både regn, sol og overskyet. Vi satser på at solen blender oss med sin tilstedeværelse ;) Klem fra meg**

3 kommentarer:

Kristine sa...

Viktig å ta seg en pause innimellom, ja. Og veldig lurt å unngå stress i morgen. I know! ;)

Ønsker dere også en fantastisk strålende 17.mai! Håper dagen lever opp til forventningene. :D

Anonym sa...

Heeeei, jeg trodde vi var enige om å dele på den handymannen! :p


Kos dere masse i morgen med is og kaker! :D Her gleder Seb seg stort til å gå i tog, han er helt oppslukt i korps om dagen (mens mammaen krysser fingrene for at DEN interessen forsvinner like fort som den kom :p)

*klem*

Monica Jensen sa...

Kristine:
Det er nok (koselig)stress på 17.mai fra før av, så man trenger ikke starte dagen med stress også :D
Ha en kjempefin morgendag! kos deg med familien :)

Tonje:
Haha! Handymannen hadde pltuselig ingen drill (dårlig unnskyldning),så snart spikrer jeg alt opp på vegga her i ren frustrasjon. Grr!
Kos dere masse i morgen dere og. Hihi, ja, de sier at interessen for korps har minsket, så får håpe han holder interessen oppe :P
stor klem