tirsdag 24. mai 2011

Manneblad og superskjelving!

Det er virkelig deilig å være tilbake i jobb igjen. Å ha noe å gjøre om dagen som ikke omhandler barn eller husarbeid er faktisk bedre enn man kanskje tror. Jeg stortrives i hvertfall. Synd det kun er én uke igjen, og så står jeg der igjen, uten en fast jobb.

Selvom det er deilig å ha en jobb å gå til skal jeg ikke stikke under en stol at jeg er sliten om dagen. Etter å ha vært arbeidsledig litt for lenge merker jeg det så klart på kroppen at dagene plutselig går i ett. I skrivende stund sitter jeg her og ser dobbelt og skjelver omhverandre (jeg overdriver faktisk ikke ett eneste sekund nå). Det er delvis fordi jeg er så sliten, og delvis fordi jeg er høy på kaffe. Nå går det faktisk heeelt rundt for meg her. En liten pause må til....
Phu, det var ekkelt. Et glass sjokolademelk og druer ble redningen, og noen minutter på sofaen. Snakk om å ha lavt blodsukker! Vel.. Dagen i dag har gått med til jobb, husarbeid, besøk, dugnad, kos, legging og husarbeid igjen. Nå må dere også huske på at leggingen her i hus fort kan ta over en time. Det gjorde den så klart i dag. Teo er et stabeist altså - og i følge min mor har han arvet det fra meg, for jeg var nemlig helt umulig når jeg var liten! Jeg vet ikke helt om jeg tror på det altså.. Jeg, umulig?! Neh..
Ellers er vi hardt rammet av deja vu-følelsen på jobb om dagen. Det er nemlig opptil flere som jobber der som jeg er så innmari sikker på at jeg har sett før. De mener også de har sett meg før. Vi klarer bare ikke plassere ansiktet til hverandre. Sånt er fryktelig irriterende! Da vi satt og skravlet litt i dag spurte han ene meg: "Ehm..du har ikke vært i et sånt manneblad.. ViMenn eller noe?" Haha, når griser begynner å fly. Opptil flere på jobben hadde nemlig pratet om at det var i et sånt blad de mente de hadde sett meg. Flott! Jaggu bra jeg fikk avkreftet det :)
Så nå gjelder det å finne ut hvor vi faktisk har sett hverandre. Eller som sagt, kanskje vi bare er kraftig rammet av deja vu!

Kan jo være de har sett meg i et blad... Jeg var jo med i en reportasje i Norsk Ukeblad for et par år siden sammen med Eirik og Teo. "Hvordan få forholdet til å vare..." Det klarte vi jo dritbra!

Nå skal jeg krype ned i badekaret. Kanskje litt "selvpleie" er tingen nå.
Ha en fin tirsdagskveld :)

Ingen kommentarer: