fredag 27. mai 2011

Mind your own business

God fredag, tittere!
Jeg våknet for en halvtimes tid siden. En ettermiddagsnap trengte jeg nå. Straks er jeg på vei ut døren. Ikke at jeg har noe liv.. Kveldens kinodate ligger dessverre hjemme med feber. Jeg skal derfor ut døren,alene. Kjøpe meg noe mat og kanskje noen venner for anledningen :) 
Luringen ble hentet av pappaen sin i 18tiden, og i morgen kommer han hjem igjen til meg. Det ble plutselig forandring i planene gitt. Det ble en kort barnefri helg. Jeg så fram til å få sove lenger enn seks (da det sårt er etterlengtet), men samtidig ser jeg også fram til litt Teo-tid :) Helgene med han er gull verdt nå som jeg jobber!
Ellers vil jeg avslutte med et lite tips. Folk har en tendens til å blande seg litt for mye borti andre sine saker. Her kommer tipset; vit hvor grensa går. Og aldri - aldri - tråkk over den. Det kan først og fremst være sårende for de personene det gjelder, og jeg kan skrive under på at det ikke minst kan provosere en hel del også. Enkelte ting blander man seg bare ikke borti!

Sånn :) Da ønsker jeg dere alle en FIN helg. Klem fra meg**

PS: følg meg gjerne på twitter. monix87.

5 kommentarer:

Anonym sa...

kul genser, hvor er den kjøpt henn?

Monica Jensen sa...

Bikbok :)

Anonym sa...

Så fin den genseren var! :)

Skal dere på miniøya i morgen?

Monica Jensen sa...

Takk, søte Tonje! :)

Vet ikke. Vurderer det, men vet du hva det koster? Kommer veldig anpå været også :)

Anonym sa...

Tror det er noe sånt som 275 for voksne, og samme pris for barn over 3 år. Og de under 3 år går gratis inn, sånn jeg forsto det :)

Vi er jo på evig jakt etter glimt av kaptein sabeltann *ler*, men lurer litt på om det er samme korte showet der som det var på Aker Brygge..