fredag 20. mai 2011

Modell for én dag!

Da jeg var liten var jeg barnemodell i ganske mange år. Jeg elsket å stå foran kamera. Jeg var trygg på meg selv (slik et barn skal være) og jeg synes det var utrolig gøy. Vel, ting forandrer seg...

Min søster har lenge spurt meg om hun kan få ta noen bilder av meg i et par av kjolene hennes. I dag da jeg inviterte hun på middag dukket hun opp med bagen full av klær. Da hadde jeg plutselig ikke noe valg. Vet du hva? Jeg kan le mye av meg selv asså, men da jeg sto ute på gresset der og skulle leke noe jeg absolutt ikke er følte jeg meg så innmari dum. Det ble ikke mange bilder foråsiresånn! ;)
Et par bilder uten tull og tøys ble det. Til Isabelle sin glede. Hun sto der nemlig tålmodig(?) med kamera!
Isabelle svinget mellom frustrert, oppgitt og lattermild. På ett punkt knakk hun nesten sammen. Jeg sleit nemlig litt med å holde meg seriøs, og prøvde meg på det ene og det andre stuntet.. Jeg ser med andre ord ut som en dust på 90% av bildene. Haha. Er det ikke sånn det skal være? Lurer på hva naboene tenker nå, om de har vært så heldige å få med seg denne begivenheten!

Et par blinkskudd ble det utrolig nok. Min favoritt var et bilde som ble tatt i en litt mer avslappet setting, på sofaen i joggisen.
Nå er luringen lagt for kvelden. Vi skal ha søstre-kveld. Det skjer ikke ofte, men når det bare er oss to koser vi oss. Vi har en bitteliten tendens til å krangle når vi er hjemme hos mor, på tross av at vi straks er 24 og 18 år ja.... :P

Ha en flott fredagskveld! :)

PS: Følg meg gjerne på Twitter. monix87 kaller jeg meg der ;)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine bilder, Monica :)

Kos dere med søsterkveld, det trengs i blandt! :)

Anonym sa...

Kjempe fine bilder! :)

Håper du og søsteren din får en fin kveld sammen! God helg! :)

Nette´s lille Drømmeverden sa...

kjempe fine bilder, flink du er!

klem

Anonym sa...

veldig fine bilder. ;)

Monica Jensen sa...

Tusen takk alle sammen :)

Hanne sa...

Bildene var helt fantastisk nydelige! Men det er vel ikke så rart med så fine modeller <3 Elsket den nye headeren din også!

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Hanne <3 Så søt du er :)

Phoebe sa...

hehe, så herlig!