torsdag 5. mai 2011

Oh.My.God.

Vet dere hva?
Jeg sitter her, som en dass, og tar meg selv i å se på "I gode og onde dager" - for fjerde dagen på rad! Det er, om mulig, enda mer uinteressant enn det var for 15 år siden da jeg så på det daglig. Hvis dere lurer; Ja, Stefano og Brady-familien er fortsatt i krig. Ja, folk blir gravide med hverandres unger uten problemer. Ja, Kate er fortsatt en heks. Og ja, nok engang prøver folk å sabotere for Sami og Lucas sitt forhold! Ting er med andre ord ganske likt som for 15 år siden. Her går det fremover ja, i full fart!

Så fort "I gode og onde dager" er vel overstått begynner "Dr. Phil". Programmet der udugelige mennesker møtes for å diskutere deres udugelige forhold. Han har vært utro hundrevis med ganger gjennom hele deres forhold, han sier han driter i om du oppdager det - selvfølgelig kommer han til å være utro igjen! Få opp øya!

Man kan bli gæærn av å gå hjemme asså.. Og la meg ikke begynne med Glamour... Jeg får heller gå og se på at gresset vokser!

3 kommentarer:

Smykkas sa...

Her kan vi vel bare konkludere med at dette du har sittet og sett på rett og slett kan kalles tidstyver?

Klem

Jenny sa...

Og det morsomme med Dr. Phil er at han har jo en fortid som (eller kanskje fortsatt er) notorisk utro selv. Og der skal han sitte å fortelle hvordan de skal løse det? Det blir så innmari dobbelmoralistisk syns jeg...

Skru av TV eller se på "De ekte husfruene" i stede ;-)

Monica Jensen sa...

Smykkas:
Ingen tvil, dette stjeler tiden min. Heldigvis kan jeg ikke påstå at jeg er avhengig,så det er jo egentlig bare å skru av ;) klem

Jenny:
Er han?? Oi oi oi. Der mistet jeg all respekt for både Dr.Phil og programmet hans! Dæven..