søndag 1. mai 2011

Parkliv i byen - en fin helg!

Når solen står høyt på himmelen og timeplanen er full har man verken tid til data eller blogg. Man trenger noen sånne dager, da slike ting overhodet ikke prioriteres! Jeg har hatt en veldig fin helg, men det har bokstavelig talt gått i hundre hele helgen, så nå skal det bli godt med noen rolige dager og netter med søvn.

Fredag kveld samlet Live og jeg en liten gjeng til grilling i Sofienbergparken. Vi pakket med tepper, engangsgrill, vin/øl og grillpølser. Vi ble en ganske stor gjeng til slutt, og der ble vi sittende til sent på kveld. Utrolig koselig. Sånne kvelder elsker jeg.Vi tok deretter turen opp til leiligheten til Silje (søsteren til Live), skiftet til finstasen og dro videre til Ryes. Etterhvert dukket enda flere kjentfolk opp, og vi danset swing til langt på natt. Veldig morsomt! :)

På lørdag sto vi opp tidlig og dro ut i det fine været på jakt etter litt frokost. Etter noen timer utendørs dro jeg videre for å møte Teo og Eirik. Mormoren til Eirik skulle feire sine 80 år, og hele slekta (meg inkludert :)) var invitert. Nydelig mat, hyggelig selskap, og seks veldig glade barn.

Senere på kvelden bar det inn til Oslo-by igjen for min del. Live og jeg tilbrakte kvelden hos Malin. Vi delte en flaske vin og tok en kaffe ute på Grünerløkka før det var sovetid. Det var enormt med liv i byen, men å "slå håret ut" to dager på rad fungerer ikke helt for oss lenger. Så vi tok til fornuft, og hadde en rolig kveld. Perfekt!
På formiddagen var mamma, kusinen min Ann-Christin (jeg har en hel del med kusiner forresten..) og jeg på sykehuset for å besøke bestemor. Hun er på bedringens vei, ett lite skritt om gangen. For første gang på lenge kjente hun meg igjen med en gang hun så meg, og sa "Monica, jenta mi" når jeg ga hun en kos. Det var veldig koselig, og tårene presset på under hele besøket. Ikke noe hyggelig å se bestemoren sin sånn. Etter sykehusbesøket bar turen videre til tante Karin. Der har nesten hele vår store familie vært samlet i ettermiddag/kveld. Andebryst sto på menyen, som fallt veldig i smak hos oss alle. Mmm. Lillegutt har vært kveldens midtpunkt, noe han overhodet ikke klager over ;) En veldig fin avslutning på helgen!

Jeg runder av med å ønske dere en god natt. Jeg skal straks krype under dyna =)
Klem fra meg**

Ingen kommentarer: