mandag 30. mai 2011

"Prosjektet"

Jeg er så ivrig og glad. Ivrig etter å begynne og glad for at nettopp jeg får denne muligheten. Den neste tiden skal jeg samarbeide med en regissør. Jeg er hennes nye manusassistent. Det kribler i hele meg. Jeg koser meg over hva den jobben innebærer. Jeg kan nesten ikke vente med å komme ordentlig i gang!

Jeg elsker å skrive, og det at jeg nå får en mulighet til å utvikle meg og lære masse nytt gjør meg så uendelig glad. Jeg er veldig spent!

Litt av manuset er skrevet og jeg har fått lese det, og det fanget meg totalt. Utrolig hvor nysgjerrig jeg er på fortsettelsen!! ;)

2 kommentarer:

Jenny sa...

Heldiggris!!!

Gratulerer så masse :-)


Si fra om du finner en sånn en til meg og ;-)

Monica Jensen sa...

Jeg føler meg litt heldiggris nå ja!! :D

Hun fant meg :P