lørdag 21. mai 2011

Ready! Set! GO!

God lørdagsformiddag, folkens!
Foreløpig antrekk: joggis og t-skjorte. Kanskje jeg skal begynne med outfit-blogg?! Haha!

Her i heimen er vi klare for en ny dag med nye sprell. Øya var kraftig på halv tolv når fuglene prompet og det var tid for å stå opp. Heldigvis har jeg to redninger: sol og kaffe. Da kommer energien smygende..veldig sakte! Energien til minstemann er det derimot ingenting å si noe på ;)

Vi skal innover til byen for å kjøpe nye dekk. En kjedelig, men nødvendig kostnad. Å ha bil er kun en utgift. I know.. Det lærer jeg tydeligvis hvert år rundt disse tider - og det har faktisk aldri slått feil ett eneste år siden jeg fikk meg lappen og bil. Flaks!

Etter dekkhandling skal vi møte noen venner å leke. Vi håper været holder seg så vi kan holde oss ute. Det er godt for både liten og stor! Jeg avslutter med å ønske dere alle en finfin dag! Vi har ikke lagt opp dagen vår etter dommedag, så satser på at jeg kan si; Heeeeiii så lenge! ;)

2 kommentarer:

Kristine sa...

Bil er utgiftspost, ja...

Dere får ha en strålende dag sammen med venner! Herlig at det er sol i dag! Weeeei! Her skal vi bygge en stor levegg, faktisk. I går, da vi spiste ute, holdt maten på å blåse av bordet. Seriøst. Det blåste noe helt sinnsykt! Så nå - levegg! :D

Monica Jensen sa...

En lévegg er aldri feil. På tross av fint vær kan det ha en tendens til å blåse litt vel mye. Her på min terrasse føler jeg selv at jeg blåser bort innimellom (ofte). Får vurdere en slik levegg jeg også :)

Håper dere har hatt en fin dag :)