fredag 6. mai 2011

Sjokoladesug!

Jeg hører aldri gutter/menn klage over sjokoladesug. Er det bare noe vi jenter har? Sånn i tillegg til mensen og PMS. Akk, så heldige vi er! Jeg har fantasert og drømt om browniesrøre hvert eneste minutt av døgnet de siste dagene. I dag kjøpte jeg derfor inn til brownies, og var klar for en helaften med meg selv - og røra så klart.

Så fort vi var hjemme fra Veronica og Teo sov søtt, sto jeg på kjøkkenet og kokkelerte i stand denne usunne sukkerbomben. Grådig som jeg er kastet jeg i meg mengder på rekordtid. Nå regner jeg med at jeg er kurert for en stund. Det er i hvertfall lov å håpe. Jeg er nemlig monsterkvalm, og magen min skriker av smerte!

Jeg ser på meg selv som en ganske oppegående person. Allikevel lærer jeg lissom aldri når det kommer til sjokolade. Jeg må klare å få makten tilbake igjen. Det føles så vanvittig godt når suget overhodet ikke er i nærheten! Neste uke.... Neste uke, DA skal jeg stå i mot fristelsen!

Det ser godt ut da? Jeg googlet forresten "sjokoladekakerøre" og fant et bilde av meg. Og så googlet jeg "flytende sjokolade" og fant et bilde av Teo. Hmm. På tide å ta et hint kanskje. Da jeg gikk inn på et annet bilde jeg la merke til kom jeg inn på en blogg,og det første jeg ser var en topptrent jentekropp. Flaks at jeg nettopp har spist en svææær kopp med browniesrøre. Denne kroppen har ikke godt av sånt kliss....på tross av at den gjerne liker å lure meg litt! Dumme kropp!

Velger å tro at jeg ikke er den eneste jenta som er hektet ;)

2 kommentarer:

Hege sa...

You are not alone!
Fint å lese at det ikke bare er meg:P

Monica Jensen sa...

Hehe,ditto :D