lørdag 7. mai 2011

Små ting som gleder

I natt føles det ut som jeg har sovet en halvtime til sammen. Jeg har vridd meg alle veier, og tanker som "nå måå jeg sove" har surret i hodet mitt. Da får man ikke sove vet du. Når lillegutt var klar for action i dag tidlig var ikke jeg helt på bølgelengde med han, kan man si. Jeg rigget derfor til med leker i stua foran tv-en,og parkerte meg selv under dyna igjen. Teo er flink til mye, men å leke alene her hjemme er ikke en av de tingene. Der trenger han faktisk å bli mer selvstendig. Han kan ikke alltid forvente at mamma skal være med.

Etter at lekeland var rigget til gikk det 2 minutter så kom han inn til meg. Han ville at jeg skulle bygge togbanen. Er det noe jeg vet han klarer så er det å bygge togbane, men etter litt overtalelse og armdraing ble jeg jo med. Jeg satte meg ned på gulvet og begynte å bygge. Entusiastisk kastet han seg rundt halsen min og sa "koose mamma". Tenk så lite som faktisk skal til for å gjøre han så lykkelig. Jeg kjente jeg fikk klump i halsen. Det må jeg bli flinkere til - sette meg ned å leke. Vi herjer, vi danser, vi maler, vi tuller, vi leser - men akkurat det å sitte og leke gjør vi sjelden.

I dag skal vi inn til Oslo med Live og Jesper. Det er "barnas dag" i byen, og det er masse gøy som skjer for de små. På Aker Brygge har "Danmark kommet på besøk", og der finner man alt fra mini-legoland til hoppetårn. Gratis danskepølser og piratborg. Jeg tror det kan bli gøy. Videre går turen opp til Sofienbergparken hvor det er tivoli. Planen er å avslutte kvelden hos pappa/bestefar med grillings. Det blir en fin dag med andre ord. Nå venter vi bare på sola ;)

God lørdag til dere ♥
Klem fra meg**

2 kommentarer:

Kristine sa...

Du er vel heldig som har en så skjønn gutt! Det er ingenting som er bedre enn små barnehender omkring halsen. :0)

Kos dere i Oslo og ha en strålende helg! :D

Monica Jensen sa...

Det er uten tvil det beste som finnes i mine øyne :) Han gir de herligste klemmene! :)

Takk for det. Vi har storkost oss! Ønsker deg en fortsatt god helg :)