søndag 22. mai 2011

Tigern er løs!

God morgen!
Vi sov lenge i dag (til halv åtte for tenk). Det var utrolig deilig, og det trengtes. Jeg har nemlig ikke helt forstått at selvom det er helg så må jeg tidlig opp. Derfor sitter jeg støtt og stadig oppe til midnatt, og er monstersliten da luringen våkner i sekstiden dagen derpå. 1,5 time ekstra søvn gjør underverker!
Ser du at jeg er brunere på beina enn på føttene? Jeg har nemlig solt meg med sokker på. JADA!

Vel.. I dag har lillemann vært i hundre, som han som regel alltid er. I stad lå vi i sengen og slappet av, trodde jeg. Plutselig ble Teo forvandlet til en vill tiger. "Nå pommer Teo og tar deg, mamma! Wæææ!" Han tok visst leken hakket mer alvorlig enn jeg trodde, for før jeg visste ordet av det hadde han bitt seg fast i kinnet mitt. Den som er med på leken må tåle steken hørte jeg en gang i tiden. Vel.. Jeg hylte ut og tårene presset på. Han beit faktisk sykt hardt. Luringen kastet seg over meg og klemte meg så hardt han kunne. Han fikk tårer i øynene og fikk tydelig dårlig samvittighet. Vi fant ut at tiger-leken var over der!

Nå skal vi kose oss med Skjønnheten&Udyret som surrer på DisneyChannel før vi skal feire noen småtroll borti gata her som har bursdag! Det blir en Teo-dag, og det fortjener han etter en dag uten særlig mye lek i går! Vi sees! :)

Ingen kommentarer: