søndag 29. mai 2011

Vi tar vare på hverandre!

På tross av at jeg har en liten rampete 2 åring i hus, har jeg også en veldig omsorgsfull 2 åring. Av og til blir jeg faktisk overrasket over hvor snill og omtenksom en så liten gutt kan bli.
Den siste tiden ber han meg være forsiktig støtt og stadig. "Vær forsiktig, mamma!" Første gang han sa det begynte jeg å le. Det er jo ikke han som skal si det til meg og bekymre seg for meg, det er jo omvendt. Jeg har en tendens til å si "vær forsiktig" litt for ofte, så det er jo ikke rart om han har fanget det opp. Om han vet hva det faktisk betyr er kanskje en annen sak...?

I stad slang jeg meg ned på sofaen for å beundre kaoset som foregikk i stua. Det var duploklosser utover hele gulvet, det var høy barnemusikk fra dataen, og det var også en vilter 2 åring som herjet som bare han kan. Plutselig la han merke til mamma sine bare føtter, som var tilfeldigvis utrolig møkkete under (der ble jeg avslørt - tydeligvis en stund siden forrige gulvvask). Han forsvant bestemt inn på badet. 3 minutter senere kom han tuslende ut i stua, med klut i hånden - og plasthanskene på. Klar for å vaske føttene til mammaen sin. Så ja, jeg har fått fotvask i dag. Det er ikke hver dag ;)
Her tar vi vare på hverandre, og det er jo hyggelig det! :)

Nå skal vi ut døren. Fotballkamp og mamma/mormor skal feires! Ha en fin dag, tittere! :)

2 kommentarer:

mammaKine sa...

Herlig!

Anonym sa...

Det er morsomt å se hvor omsorgsfulle de kan være. Snuppa mi på 2 år var så søt for en stund siden da jeg hadde oppkastsyken.... Hun kom bort til meg og strøk meg over ryggen og sa "Så, så mamma..." da jeg stod på kne hengende over doen... Da ble det plutselig mye bedre å være syk! Hehe! :)