søndag 8. mai 2011

What goes around, comes around

Vi har sett på fotballkamp. Laget til onkel Michael vant 8-1. Heia Ski!! Å se på fotballkamp trigget lysten til å spille fotball. Hvertfall for Teo. Så da de store gutta endelig hadde kommet seg av gressbanen kunne Teo løpe ivrig rundt. Da hadde han stått tålmodig på sidelinjen og ventet i over en time.


Når kampen var over dro Teo og jeg for å kjøpe litt middag. Søndagsmiddagen våres ble vårruller på Shell 7/11. Mmm, de er faktisk gode. Der var det høy musikk og en haug med biler. Det viste seg at det var gatebil treff der, av alle steder. Min Peugeot 406 glei rett inn, i likhet med Teo og meg ;) Lillegutt koste seg da. Han både danset og fulgte ivrig med på biler, motorsykler og lastebiler som rullet inn på plassen. Det høres kanskje litt stusselig ut, men det var en perfekt avslutning på en fin helg. Vi koste oss i ettermiddagssola med hver vår vårrull og sjokolademelk!

Før vi vendte nesene hjemover møtte jeg en gammel bekjent. Han hadde litt å fortelle meg. Jeg merket jeg trakk litt på smilebåndet over det han sa. Ja, jeg tror faktisk jeg humret litt også. Jeg sier bare; what goes around, comes around ;)

Husarbeid har ikke blitt prioritert i finværet, så nå som Teo sover for natten skal jeg få unna litt klesvask og støvsuging. Jeg slapper mye bedre av når jeg vet at jeg har gjort litt nytte for meg her hjemme!

Lag dere en fin kveld, tittere! :)
Setter pris på at dere tar turen innom, selvom dere er litt dårlige til å legge igjen kommentarer da :P
 Klem fra meg**

3 kommentarer:

Smykkas sa...

Høres ut som dere har hatt en flott dag.

Det har vært dårlig med huslige gjøremål her også, men det løper ikke fra meg.

Klem

Muffylove sa...

hehe,høres ut som en kjempe dag spør du meg :))

mammaKine sa...

Så stas med onkel som spiller fotball!
HA en fin dag! Klem fra meg :-)