søndag 19. juni 2011

Bursdagsfeiring vel overstått!

Det er en fornøyd, men litt sliten jente som titter innom her i kveld :)
I går var en SUPER kveld. Den kommer jeg til å leve lenge på. Jeg ble både rørt og lykkelig. Utrolig hyggelig å se så mange kjente. Det var ingenting å si på stemningen!
En gjeng fine jenter var samlet hjemme hos meg. Live og jeg skulle feires, og da ville vi starte med middag og et skikkelig jentevors. Tid med jentene er utrolig viktig, og ingen kan tulle og le som oss!
Vinen gikk ned på høykant. Latteren satt løst. Musikken var på for fullt. Vi koste oss, og hadde nesten ikke lyst til å dra videre til Ski da taxien plutselig sto utenfor!

Når vi kom til Ski var det tid for skikkelig bursdagsfest. Roser ventet på meg (takk Ann-Christin), og inn kom det ene etter det andre kjente ansiktet. Jeg føler absolutt ALLE var der i går (minus noen søte venninner som ikke kunne komme - dere var savnet!).
Vi holdt det gående til langt på natt, og i femtiden kom Live og jeg sjanglende inn døren hjemme hos henne.
Quote Monica: Live, vi lever bare én gang, og det er i dag!! Eh.. Ja :)

Nå skal jeg krype langt ned i sofaen og bare slappe av den neste timen før det er tid for senga!
Takk til alle som gjorde kvelden så fantastisk!! :)

Ingen kommentarer: