torsdag 2. juni 2011

Smilefjes

Her i hus startet jeg dagen med en times jobbing. Kunne lett holdt på noen timer til, men når en liten en kaller må man legge fra seg den kjedelige dataen å være supermamma ;)

Vi har storkost oss i dag. Jeg kan faktisk ikke huske at jeg har vært nødt til å si nei en eneste gang. Herlig! Vi har tilbrakt dagen våres hos Camilla, Dennis og lille Emma Alexandra. "Han er jo en gullunge!", sa Camilla nærmest forbauset. Jeg må si at jeg nesten var litt overrasket selv, for de siste dagene har han virkelig testet grenser. Men ikke i dag. Alt har BARE VÆRT KOS! For en god liten gutt jeg har! :)

Nå er derimot Teo hos pappaen sin, og jeg skal ta turen til Ski. Etter en dupp på sofaen er det ikke noe jeg heller vil enn å synke ned i setet i en mørk kinosal og bare kose meg med synet av hangover2. Malin og Live er med. Bedre kinodæit enn dem kan man ikke be om!! :)

Vi sees plutselig!

2 kommentarer:

Camilla M sa...

Tusen takk for en kjempekoselig dag med deg og gullungen :)
Håper vi får mange fler sånne dager i løpet av sommeren <3

Monica Jensen sa...

Det var veldig hyggelig! Vi må absolutt ta det igjen :)