mandag 13. juni 2011

Den følelsen...

Når sønnen din våkner kvart på seks,og du nesten har rukket å sove fire timer. Den følelsen..

Det er vel kanskje ingen hemmelighet at jeg har vært sliten i dag? Da gjelder det å prøve og samle seg alt man klarer, for fungere må man uansett, på tross av at man kanskje har mest lyst til å krype langt under dyna og bli der noen timer.

Man skulle kanskje tro at dagen til dels kan bli litt ødelagt når man har sovet såpass få timer, men i vårt tilfelle var det heller tvert i mot. Selvom dagen har føltes ut som den har vart i evig tid, har vi storkost oss. Bare Teo og meg. Jeg har ordnet og styret her hjemme, og Teo har vært min lille hjelper som har sørget for at alt har tatt dobbelt så lang tid ;) Sånn er det!

Vi har malt siste rest av terrassen, vi har gått tur, vi har bakt kake, vi har vasket leiligheten, vi har hatt besøk av handyman Martin som har hengt opp ting på veggene våres (tuusen takk!), vi har lekt i hagen, og det hele har vi avsluttet med et familieselskap. Å ha bursdagsuke tar på altså, men samtidig så er det jo så koselig, så jeg sier hurra for bursdagsuke! :)

Nå hadde det vært en smule deilig å hvile både øynene og hodet, men for min del skal kvelden bestå av jobb. Deadline på 1.utkast om en uke, og det betyr mye kveldsjobb :)

Ellers skal jeg prøve å få en hastetime hos legen til min lille luring i morgen. Flere kuler har dukket opp på halsen hans, og nå har han også fått en stor kul akkurat i overgangen mellom nakken og hodet. Forhåpentligvis og mest sannsynlig er det ikke noe farlig, men jeg blir så klart kjempebekymret for det. Dette må sjekkes ut! I natt slet jeg med å sove, nettopp fordi jeg bekymret meg sånn. Jeg kjenner jeg blir kvalm når jeg tenker på det faktisk!

Jeg får runde av her. Jeg har en overtrøtt gutt som jeg hører er i full gang med lek(?!) på soverommet sitt. Når man runder leggetid og huset er fullt av folk har man en tendens til å bli litt overgira, og her er det selvfølgelig inget unntak ;)

Beklager for at det ikke ble noen bilder fra dagen. Jeg sa til meg selv at jeg skulle knipse mange, men utrolig nok har jeg ikke hatt tid til å tenke på det engang.. Klem fra meg**

4 kommentarer:

Kristine sa...

Huffda. Skjønner godt at du blir bekymret for slike kuler. Jeg husker eldstegutten min også hadde hovne kjertler i overgangen mellom nakke og hode da han var på ca samme alder som Teo. Jeg fikk undersøkt dem og det ble tatt blodprøver av alt mulig, men man kunne ikke finne noe. Ikke allergier engang. Så da mente legen at enkelte unger kunne få slikt, uten at det var noe galt. Så da så. Han har forresten nesten aldri vært syk. Kun to-tre forkjølelser. Ellers ingenting. Utrolig. Han er 15 år nå. Men lykke til! Krysser fingrene for at dere er like heldige som oss. :D

Monica Jensen sa...

Takk! Det håper jeg av hele mitt hjerte!

lifeisagame sa...

Skjønner godt du blir engestelig, for noen mnd siden oppdaget jeg to svære hovne kjerteler på halsen til min sønn. Jeg gikk til legen og de kikket i halsen, hvor han ikke var noe rød eller viste tegn til forkjølelse. De tok blodprøver som viste seg og være fine, han ble henvist til sykehuset hvor en tok nye blodprøver og ultralyd, men var visst ikke noe. Han fikk 2 uker siden hovne kuler på halsen,men nå var han forkjølt..De hovner opp for å bekjempe infeksjoner visstnok har jeg fått fortalt av legen på helsestasjonen så han mente det kunne komme etter en hadde væt forkjølt/syk...
masse lykke til hos legen,så skal du se at det nok ikke er noe, men ikke noe bedre er en ett mamma hjerte som vet hun har gjort alt hun kan =)

Anonym sa...

Fikk du legetime til Teo i dag? Ekkelt å finne kuler, men som oftest så er det jo ufarlig (heldigvis!)

Klem