onsdag 1. juni 2011

En litt sliten mamma

En litt sliten mamma titter innom her i kveld. En litt sliten mamma som gleder seg til en dag med lillegutt i morgen. En litt sliten mamma som sitter her med dårlig samvittighet fordi tålmodigheten godt kunne vært litt lenger under kveldsstellet. En litt sliten mamma, som føler hun sier mer nei enn ja om dagen. En litt sliten mamma som er litt lei seg...
Så fort min lille skatt var lagt, uten noe problem (klager mye over at han er vanskelig å legge,men i det siste har han faktisk vært veldig flink,skryt til han!), sto det jobb på planen. Først måtte jeg bare ta en oppfriskende dusj for å samle litt energi. Så fort dusjen var over var jeg plutselig i gang med kjoleprøving. Om litt over en uke skal jeg i bryllupsfest, og antrekket har jeg enda ikke funnet. Det jeg trodde kunne gå, går ikke for å si det på den måten. Det ble bare....litt for mye...helt feil...jeg så ut som et juletre! 

Uansett, jeg har ca 80 sider med tekst foran meg. Det skal leses gjennom, finskrives og settes opp som et manus. Trolig blir det en sen kveld. Når jeg først er i gang vet jeg at jeg ikke klarer å legge det fra meg med det første! Jeg kan skylde på meg selv for at det blir en sen kveld, det er jo så mye "jeg bare må gjøre" først. Nå skal jeg kose meg med en kopp te og paradise for eksempel. Og så; ready, set - work! Egentlig ser jeg ikke på det som jobb i den forstand, for jeg koser meg jo så innmari med det! Det er spennende!
I morgen blir det null jobb. Bare kos. Jeg gleder meg til kvalitetstid med Teo. Planen er en tur til Camilla (først min frisør, så bloggleser, så venninne) og hennes søte datter. Det blir kos, for liten og stor :)
Hejdå!

Ingen kommentarer: